Burgemeester Paul Depla

Paul Depla burgemeester van Heerlen

Sinds 1 april  2010 ben ik burgemeester van Heerlen.

Heerlen staat er steeds beter voor. De laatste tien jaar zijn er veel successen geboekt . Of het nu gaat om Operatie Hartslag, de culturele lente, de maatwerk aanpak op de arbeidsmarkt, buurtgericht werken, krachtwijk MSP, Nieuwe Energie en het Mijnwaterproject. Hierdoor voelen Heerlenaren zich sterker verbonden met elkaar en met de stad. Dat moet zo blijven!
En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Als burgemeester werk ik, samen met de wethouders, aan een beter Heerlen. Daarbij richt ik me speciaal op de onderwerpen in mijn portefeuille zoals veiligheid. Maar natuurlijk ben ik ook nauw betrokken bij alle andere zaken die spelen in de stad. Dat is ook nodig voor mijn rol als voorzitter van de gemeenteraad. Die bestaat uit de 37 raadsleden die door de kiezers zijn gekozen.

De stad is voortdurend in beweging en op de belangrijkste terreinen uit mijn portefeuille spelen er altijd zaken. Denk aan veiligheid, relatie met de stad en Parkstad. Daar wil ik u graag van op de hoogte houden.

Als burgemeester wil ik onderdeel zijn van de stad en niet blijven zitten in het stadhuis. Ik probeer dan ook zo vaak mogelijk op allerlei plekken mijn gezicht te laten zien. Ik vind het leuk om te zien hoe mensen zich inzetten voor hun buurt, (sport)organisaties, bedrijf of stad. Mensen maken immers de stad. En natuurlijk kunt u mij dan altijd aanspreken. Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

Burgemeester Paul Depla.

Contact met Paul Depla:

Adres Raadhuisplein 1
Telefoonnummer +31 45 5604002 (secretariaat)
Postbus Postbus 1, 6400 AA Heerlen
Emailadres p.depla@heerlen.nl

Heerlen deelt

Share box

| Meer

Heerlen

Print | PDF

beoordeel deze pagina