Advies en subsidie bij energiebesparende maatregelen

Een goed, gezond milieu is voor ons allemaal belangrijk. Energie besparen is bovendien goed voor uw eigen beurs. De Woonwijzerwinkel Parkstad biedt mogelijkheden om advies en financiële hulp te krijgen bij milieubesparende maatregelen. Dat kan u honderden euro's per jaar opleveren.

Tips bij energiebesparende maatregelen

Gemeente Heerlen doet mee aan de Woonwijzerwinkel, ons fysieke, gemeentelijke energieloket. U kunt daar terecht om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Een groot aantal producten staan er voor u uitgestald. De onafhankelijke adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor het verduurzamen van uw woning. 

Bezoekadres: Roda JC Ring 61, 6466 NH Kerkrade. Boven de Toy Champ in het Parkstad Limburg Stadion. Ingang links van het Fletcher Hotellimburg@woonwijzerwinkel.nl(045) 7470051. Openingstijden: Di - Vrij | 12.00 - 18.00 uur Za | 9.00 - 13.00 uur Ma - Zo | gesloten

Nieuwe energie in Limburg

Daarnaast kunt u terecht op de website nieuweenergieinlimburg.nl

Op deze site vindt u alle informatie over duurzame oplossingen en maatregelen in onze gemeente, maar ook in andere Limburgse gemeenten. De informatie is neutraal en onafhankelijk van de markt. 

Subsidie bij energiebesparende maatregelen

U kunt in veel gevallen een subsidie krijgen als u investeert in energiebesparende maatregelen of het duurzaam opwekken van energie.

Denk hierbij aan: schone lucht, minder energieverbruik en gebruik van "groene" energiebronnen. U bent voordeliger uit met energiebesparende oplossingen, maar u kunt ook het comfort in uw huis verhogen. Wanneer en voor welke subsidie u in aanmerking komt, vindt u op de site van energiesubsidiewijzer.nl. Daar vindt u ook waar u de subsidie aanvraagt.

zonnepanelen kids

Of zoekt u? Gerelateerde links: