Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Alle nieuws

De gemeente Heerlen neemt maatregelen tegen het Coronavirus. We roepen iedereen op zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook gemeentelijk personeel werkt zoveel mogelijk thuis. De dienstverlening blijft open, maar zeer beperkt. We vragen inwoners om zo veel mogelijk digitaal te regelen.

Een overzicht van het nieuws:Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers

Corona Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers

Stap voor stap vervallen bijna alle coronaregels. Bekijk welke maatregelen nog gelden. En hoe het zit met steunmaatregelen, belastingen en terugbetalen van coronasteun.


Uitstel belasting betaling verlengd tot en met maart 2022

Logo Rijksoverheid Uitstel belasting betaling verlengd tot en met maart 2022

Om ondernemers en bedrijven tegemoet te komen heeft het kabinet besloten om het uitstel van betaling van belastingen te verlengen tot en met 31 maart 2022. Het uitstel liep anders af op 31 januari 2022 en sluit nu weer aan bij de duur van de andere maatregelen uit het steunpakket.


Campagne wijst ondernemer met geldzorgen de weg naar hulp

Logo rijksoverheid Campagne wijst ondernemer met geldzorgen de weg naar hulp

Door de coronacrisis hebben veel ondernemers en ZZP’ers te maken gekregen met financiële zorgen. Ook al is de werkgelegenheid in de meeste sectoren weer op peil en trekt de economie aan, het betekent niet dat alle bedrijven uit de zorgen zijn. In een nieuwe campagne wijst het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ondernemers en ZZP’ers met geldzorgen de weg naar hulp.


Heroriëntatie TOZO

Afbeelding corona Heroriëntatie TOZO

De meeste steunmaatregelen van de overheid eindigen op 1 oktober 2021. Met heroriëntatie kunt u uw bedrijf een boost te geven, zodat u na het eindigen van de steunmaatregelen weer verder kunt. Ook bij andere toekomstplannen kunnen wij u mogelijk ondersteunen.


Informatie grenspendelaars

Logo GrensInfoPunt Informatie grenspendelaars

Aanbevelingen, beperkingen, waarschuwingen – elke dag horen en lezen we over het Coronavirus. Wat betekent de huidige situatie voor grenspendelaars? Op de website van GrensInfoPunt vindt u tips en informatie.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.