Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsoverzicht

Komt u in aanmerking voor het MantelzorgcomplimentPLUS 2021?

6 mei 2021 - Heerlen spreekt haar waardering uit voor de vele mantelzorgers die, dag in dag uit, zorgen voor hun naaste. Bent u zorgvrager (hulpbehoevend) en wilt u uw mantelzorger(s) bedanken voor de geboden zorg? Dan kunt u voor het MantelzorgcomplimentPLUS 2021 in aanmerking komen. Heeft u vorig jaar een mantelzorgcompliment ontvangen, dan betalen wij het mantelzorgcompliment 2021 automatisch uit.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

  • Supermarkt in Hoensbroek behaalt Fairtrade keurmerk

    20 juli 2020 - Als Fairtrade-gemeente feliciteren wij supermarkt PLUS in Hoensbroek met het behalen van de Fairtrade certificering voor supermarkten (SSK). Wethouder Charles Claessens (Duurzaamheid) heeft supermarktondernemer Danny Roosenboom gefeliciteerd en een bloemetje overhandigd.

    Lees meer

  • Opening meldpunt Eenzaamheid

    9 juli 2020 - Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Door de impact van het coronavirus hebben meer mensen te maken met eenzaamheidsgevoelens. Eenzaamheid die er voor corona overigens ook was en ook na corona nog zal bestaan, dat moeten we zeker niet vergeten. De gemeente Heerlen maakt eenzaamheid bespreekbaar en opent vanaf vandaag het Meldpunt Eenzaamheid. Het meldpunt is er voor iedereen die eenzaam is. En voor iedereen die mensen wil helpen die eenzaam zijn.

    Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.