Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Brede Maatschappelijke Voorziening Heerlerbaan

Heerlerbaan krijgt een Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV). Een ontmoetingsplek waarin allerlei maatschappelijke activiteiten plaatsvinden op het gebied van onderwijs, gezondheid, zorg, welzijn, cultuur en bewegen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

De BMV wordt een plek voor inwoners, leerlingen en hun ouders, jongeren, ouderen: iedereen is er welkom. Een nieuwe plek waar jongeren samen kunnen opgroeien en waar volwassenen elkaar kunnen ontmoeten. En waar we samen bouwen aan het Heerlerbaan van de toekomst. Er komen veel partners samen. Denk aan onderwijs, dagbesteding of zorg.

Projectparters in dit project zijn OBS De Tovercirkel, Basisschool de Windwijzer, Peuteropvang Heerlen, Humankind, SCHUNCK bibliotheek, Heerlen Stand-By!, JENS, Huisartsenpraktijk Heerlerbaan, Stichting De Caumerbron.

Het laatste nieuws

wethouder Jordy Clemens vertelt

Video voorlopig ontwerp BMV

22 maart 2021 - Aan de Vullingsweg bouwen we een brede maatschappelijke voorziening (BMV) voor de Heerlerbaan. Deze komt op de plek waar nu de openbare basisschool de Tovercirkel ligt. De BMV komt in een mooi nieuw en duurzaam gebouw met een natuurlijke uitstraling.

Lees meer over Video voorlopig ontwerp BMV
impressie BMV

Meld u aan voor de Meedenkgroep

22 maart 2021 - We zoeken een aantal mensen die dicht bij de BMV wonen, werken of ondernemen, om af en toe met ons mee te denken. Bijvoorbeeld over hoe de omgeving rondom de BMV wordt ingericht. We nodigen u dan een paar keer uit voor een (online) overleg.

Lees meer over Meld u aan voor de Meedenkgroep

Wie, wat en wanneer?

Globale planning

Alle wensen en eisen van de projectpartners zijn in kaart gebracht en er is een architect geselecteerd: TenW architecten adviseurs. Maar waar zijn we nu mee bezig en wat gaat er de komende maanden zoal gebeuren? Hieronder volgt op hoofdlijnen de planning.

We houden u op de hoogte

We nemen u mee in de planning en de stappen die we zetten. We delen sfeerimpressies en de ontwerpen van het gebouw en de openbare ruimte. We laten zien welke ruimtes er in de BMV komen en welke functies ze krijgen. Daarover informeren wij u ook graag tijdens een inloopbijeenkomst of (indien de omstandigheden het niet toelaten) een digitale bijeenkomst.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.