Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Video voorlopig ontwerp BMV

Aan de Vullingsweg bouwen we een brede maatschappelijke voorziening (BMV) voor de Heerlerbaan. Deze komt op de plek waar nu de openbare basisschool de Tovercirkel ligt. De BMV komt in een mooi nieuw en duurzaam gebouw met een natuurlijke uitstraling.

Ook de buitenruimte wordt opnieuw ingericht als een prettige, groene ontmoetingsplek. De BMV wordt een plek waar allerlei maatschappelijke activiteiten samenkomen op het gebied van onderwijs, gezondheid, zorg, welzijn, cultuur en bewegen. Een plek voor jong en oud.

De architecten hebben een voorlopig ontwerp gemaakt van het gebouw en de omgeving. Dat ontwerp willen we graag met u delen. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om u tijdens een informatiebijeenkomst persoonlijk te ontmoeten. Daarom hebben we een video voor u gemaakt waarin we het ontwerp laten zien en toelichten.

Heeft u vragen over het ontwerp?

Heeft u na het bekijken van de video vragen of suggesties over het ontwerp of de ruimte er omheen? Stuur deze dan naar heerlerbaan@heerlen.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer.

Kijk hier voor het voorlopig ontwerp!

Datum nieuwsbericht

22 maart 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.