Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Ontwerp bestemmingsplan BMV Heerlerbaan

Op en rondom de plek waar nu de openbare basisschool de Tovercirkel ligt, bouwen we de Brede Maatschappelijke Voorziening Heerlerbaan. Het bestaande bestemmingplan is daarvoor niet meer voldoende. Er komt bijvoorbeeld flink meer onderwijs. Daarom moet de gemeente een nieuw bestemmingsplan maken.

Ontwerp bestemmingplan ter inzage

Het college heeft het ‘ontwerp bestemmingsplan BMV Heerlerbaan’ vastgesteld. Dat plan ligt van 16 december 2021 tot en met 20 januari 2022 ter inzage bij de infobalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 25. Daar kunt u op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur terecht en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur. U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u vragen over het nieuwe bestemmingsplan?

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we helaas geen informatiebijeenkomst organiseren. Maar we willen u wel helpen wanneer u vragen heeft. Stuur een e-mail naar heerlerbaan@heerlen.nl en wij nemen contact met u op. We bellen of maken een online afspraak.

impressie heerlerbaan

Datum nieuwsbericht

20 december 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.