Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Opbouw kraan en toekomstige werkzaamheden BMV

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de opbouw van de kraan op de bouwplaats van de BMV in volle gang. De kraan wordt in week 3 (16 – 20 januari) opgebouwd. Dit zal waarschijnlijk twee dagen in beslag nemen. Nadat de kraan is opgebouwd, kan het gebouw langzaam de hoogte in.

Opbouw kraan

Door de hoeveelheid onderdelen van de kraan, die allemaal per vrachtwagen geleverd worden, zal er meer vrachtverkeer zijn deze twee dagen. Er worden verkeersregelaars ingezet om de verkeersveiligheid te borgen en het vrachtverkeer in goede banen te leiden. Ook maakt het vrachtverkeer gebruik van een vaste route.

Wij begrijpen dat deze werkzaamheden door de aanwezigheid van meer vrachtverkeer impact hebben op de omgeving en overlast met zich mee kunnen brengen. Wij proberen deze overlast tot een minimum te beperken en vragen hiervoor begrip.

Toekomstige werkzaamheden

Nadat de kraan is opgebouwd, kan het gebouw langzaam de hoogte in. Wij verwachten het hoogste punt rond de zomer te bereiken. Daarna wordt het gebouw wind- en waterdicht gemaakt. Wanneer het gebouw wind- en waterdicht is, wordt begonnen met de afbouw. Rond het voorjaar van 2024 kan de infrastructuur rond het gebouw worden aangelegd.

nieuws

Datum nieuwsbericht

12 januari 2023

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.