Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder Martin de Beer (VVD/D66)

Hij is wethouder sinds 2014 namens de VVD en D66. Geboren in Heerlerheide, woont in Hoensbroek. Hij werkte voorheen als docent Economie bij Zuyd Hogeschool. Ruim 12 jaar is hij actief in de politiek in Heerlen; als VVD-bestuurslid, fractie assistent, raadslid en statenlid.

Ambitie voor de stad

“Mijn drive is Heerlen economisch beter op de kaart te zetten. Mijn wens voor Heerlen is dat het een aantrekkelijke stad blijft om te wonen, werken, winkelen en te verblijven. Een stad met een eigen profiel, een eigen identiteit, waarmee we bestaande bedrijvigheid kunnen uitbouwen en nieuwe bedrijvigheid aan onze stad kunnen binden.
 
Mijn doel is meer mensen aan het werk en tevreden ondernemers die in onze stad een goede boterham kunnen verdienen. De gemeente kan daarbij faciliteren door het aanjagen van initiatieven en samenwerking, het acquireren van nieuwe bedrijven en het activeren van mensen op de arbeidsmarkt om het beste uit zichzelf te halen. Zo gaan we nu sterk inzetten op de komst van de Smart Services Campus. Samen met de financieel-administratieve partners wordt hier een innovatieve broedplaats gecreëerd voor talent, die de stad aantrekkelijk maakt voor studenten, bedrijven, werknemers en bewoners. Goed voor 2000 tot 2500 arbeidsplaatsen!”
 

Volg mij:

Bekijk ook

Wethouder Martin de Beer, Heerlen

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.