Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Werkgeversloket

Bent u werkgever en op zoek naar medewerkers? Wij helpen u graag. Een overzicht.

Werkgeversservicepunt

Het Werkgeversservicepunt Parkstad (WSP PSL) is een samenwerkingsverband tussen de 8 Parkstadgemeenten, WOZL en UWV. Het servicepunt is er voor bedrijven en instellingen in Parkstad Limburg, die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Steeds meer ondernemers delen onze overtuiging dat het maatschappelijk en economisch noodzakelijk is dat iedereen een plek heeft op de arbeidsmarkt. Ook in cao-afspraken wordt dit meer en meer gemeengoed. Als partner in business werken wij graag met u samen om invulling te geven aan uw duurzaam personeelsbeleid.

Bent u werkgever en heeft u een vraag of wilt u advies op het gebied van inclusieve arbeidsanalyse, in-, door- en uitstroom van personeel, subsidies of duurzame plaatsing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met het servicepunt.

Jobcoaching

U kunt terecht bij onze accountmanagers voor alle vragen op het gebied van vacatures, leerwerkplekken of subsidies. Neemt u een nieuwe medewerker aan vanuit een bijstandsuitkering? Dan kan een jobcoach ingezet worden. Jobcoaching kan zinvol zijn als een werknemer langere tijd uit het arbeidsproces is geweest en het werk weer wil hervatten. Onze jobcoach kan de nieuwe medewerker ondersteunen bij met inwerken of begeleiden op de werkvloer. Jobcoaching is altijd resultaat- en oplossingsgericht en in overleg met de werkgever en de werknemer.

telefoonnummer: +31 (0)45 560 53 32
e-mail: werkgeversservicepuntparkstad@heerlen.nl 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.