Kaartenactie Lieve Heerlenaar krijgt vervolg

2 april 2020 Vanwege de grote vraag naar Lieve Heerlenaar-kaarten krijgt de actie van Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen een vervolg. Na onder meer een oproep van burgemeester Emile Roemer om vrienden en familie in de coronatijd een persoonlijke boodschap te sturen, zijn er ruim 3.000 kaarten aangevraagd.

De Heerlense kunstenares Amber Delahaye heeft daarom een tweede kaart ontworpen, welke vanaf nu gratis te verkrijgen is via Heerlen Mijn Stad.

Nieuw ontwerp

Op de eerste kaart schittert een jongedame die dolgelukkig is met alle post die zij heeft ontvangen. De schrijver van al deze lieve kaarten, haar opa, siert de voorkant van de nieuwe kaart. Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen willen hiermee Heerlenaren van alle leeftijden inspireren om in deze digitale tijd een handgeschreven kaartje te versturen

Persoonlijke portretten

De naam ‘Lieve Heerlenaar’ duikt de komende tijd nog vaker op. Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen slaan opnieuw de handen ineen, dit keer voor een uniek fotoproject met dezelfde titel. Vorige week heeft burgemeester Roemer een speciaal e-mailadres: deelhetmetdeburgemeester@heerlen.nl in het leven geroepen waar Heerlenaren hun persoonlijke verhaal naartoe kunnen sturen. Emile Roemer reageert zelf op de ingekomen mails. Heerlenaren met een bijzonder verhaal worden geportretteerd op eveneens bijzondere wijze.

Lieve Heerlenaar, welk verhaal deel jij met de burgemeester?

Lieve Heerlenaar