Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Twee gratis mondkapjes voor minima in Heerlen

Woont u in Heerlen en heeft u een bijstandsuitkering? Dan ontvangt u binnenkort twee gratis mondkapjes van de gemeente Heerlen. Voor u en anderen die op uw adres staan ingeschreven (vanaf 13 jaar). U krijgt vanzelf de mondkapjes in de bus. Andere minima in onze stad kunnen ons bellen en twee gratis mondkapjes aanvragen.

Andere minima: bel ons als u van een minimaal inkomen rondkomt

Als u op het bestaansminimum leeft, maar geen bijstandsuitkering hebt, kunt ook twee gratis mondkapjes van ons krijgen. Bijvoorbeeld als u ZZP-er bent met een minimaal inkomen, of een arbeidsongeschiktheidsuitkering heeft. Of als gepensioneerde alleen van de AOW leeft.

In dat geval kunt u bellen met 045-5605300 en twee mondkapjes aanvragen voor uzelf en uw gezinsleden (vanaf 13 jaar). Dat gebeurt zonder aanvraag, inkomenstoets of registratie.

We kiezen voor stoffen mondkapjes van goede kwaliteit, die veelvuldig hergebruikt kunnen worden, omdat dit milieuvriendelijker en duurzamer is. U kunt de mondkapjes niet afhalen. Wij hebben hiervoor gekozen om contactmomenten en reisbewegingen te voorkomen. Het bezorgen van de mondkapjes is in handen van Werk voor Heerlen.

twee gratis mondkapjes voor minima in Heerlen

Datum nieuwsbericht

3 november 2020

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.