Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Heroriëntatie TOZO

De meeste steunmaatregelen van de overheid eindigen op 1 oktober 2021. Met heroriëntatie kunt u uw bedrijf een boost te geven, zodat u na het eindigen van de steunmaatregelen weer verder kunt. Ook bij andere toekomstplannen kunnen wij u mogelijk ondersteunen.

Heroriëntatiescan

Wilt u een eerste inzicht krijgen in uw situatie? Vul dan de heroriëntatiescan in. Bij het invullen van deze digitale vragenlijst wordt niet alleen de financiële kant van de onderneming belicht; ook mogelijkheden voor corona-gerelateerde regelingen, het toekomstperspectief en de (financiële) privésituatie met de hierbij horende emoties worden belicht. Na afloop van de vragenlijst ontvangt u een kort verslag met een advies om wel/niet deel te nemen aan een heroriëntatietraject. Hier kunt u de heroriëntatiescan invullen. 

Samenwerking IMK

U kunt zich ook meteen aanmelden voor een heroriëntatiegesprek. We werken als gemeente samen met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Het IMK is vanwege de expertise op het gebied van ondernemers door de gemeente gevraagd om deze gesprekken te verzorgen. Samen met u wordt de situatie in kaart gebracht, een diagnose gesteld en gekeken naar de toekomstmogelijkheden voor u en uw bedrijf. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de website van het IMK Een bedrijfsadviseur van het IMK neemt dan contact met u op.

Afbeelding corona

Datum nieuwsbericht

25 juni 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.