Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Energieknip-app

Inwoners met een lager inkomen kunnen een eenmalig tegoed krijgen van € 250,- via de Parkstad Energieknip-app. U kunt gratis gebruik maken van een energie bespaarcoach en van het genoemde tegoed energiebesparende producten kopen.

 De inwoners die hiervoor in aanmerking komen, krijgen voor eind november een brief van de gemeente met alle informatie over deze regeling.

Gratis energie bespaarcoach

U kunt een gratis afspraak maken met een energie bespaarcoach. De energie bespaarcoach komt thuis bij u langs. Deze coach geeft u advies over hoe u met kleine aanpassingen in het dagelijkse leven al energie kunt besparen. Ook zal de energie bespaarcoach advies geven over welke producten u hierbij nodig heeft. Deze producten kunt u met de Parkstad Energieknip app halen bij de lokale bouwmarkt of de WoonWijzerWinkel.

Tegoed voor energiebesparende middelen

In de Parkstad Energieknip app staat een tegoed van € 250,- om energiebesparende producten te kopen bij de lokale bouwmarkt of bij de WoonWijzerWinkel. U betaalt in de winkel met de Energieknip op uw telefoon. Benieuwd welke bouwmarkt in uw buurt is aangesloten? Op parkstad.energieknip.nl vindt u alle aangesloten bouwmarkten.

Meer informatie over de regeling en de voorwaarden vindt u op de website van de energieknip.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.