Open Dag Carbon6

Doorlopend verrassend, kom en kijk naar wat deze bijzondere plek in Heerlen voor een ieder te bieden heeft! Kunst, sport ambachten en veel meer. Bezoek onze open dag van 10.00 uur tot 17.00 uur, met live muziek van 13:00 tot 18:00 uur.

  • Van: zondag 23 juni 2019 10:00
  • Tot: zondag 23 juni 2019 18:00
  • Locatie: Carbon6, Kloosterweg 1, 6412CN Heerlen
  • Categorie: Festival / evenement

Op zondag 23 juni is het weer open dag bij Carbon6. Het voormalig CBS-gebouw wordt alweer voor de 7e keer opengesteld voor bezoekers. Ook dit jaar is er weer een variëteit aan activiteiten van kunst tot sport, voor jong en oud! De open dag vindt (voornamelijk BG) binnen en rond Carbon6 plaats. Ook het Nederlands Mijnmuseum stelt haar deuren open. XCBS, het creatieve cluster in Carbon6, organiseert een grote kunst- en ambachtsmarkt en heeft haar atelierdeuren open. Alles van glasbewerking tot met beeldende kunst zal vertegenwoordigd zijn. De muziek zal verzorgd worden door Popschool Parkstad i.s.m. Mc Jeff studio. Daarnaast is er theater, poppenkast en lopen er Fantasy acteurs en een verhalenverteller rond (o.a. door Andessa Art Work).

Op het binnenplein is er volop keuze voor een hapje en drankje in samenwerking met met Chopain, La Bottega Heerlen, Stichting Bier, de Buurderij, Poffertjes en TD saté. De bedrijfskantine wordt ingericht met een sportieve opstelling onder leiding van Gert-Jan Bruinsma en in de M-vleugel (BG) kunt u een mini wellness hoek bezoeken.

In de tuin kunt u meedoen aan korte yoga sessies met Cascade Yoga. Tevens is er een boeiende expositie van pasteltekeningen van de leerlingen van Genevieve Lumey in het Parkstad Paviljoen en u kunt de modelspoorbaan van het Miljoenenlijntje bekijken.

De ingang van het terrein ligt aan de Kloosterweg 1 (voetgangers en fietsers) en aan de CBS-weg (auto's) in Heerlen. Toegang en parkeren zijn gratis. Meer informatie over alle deelnemers vindt u op Facebook.

Tot zondag 23 juni aanstaande!

Terug naar de kalender