Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Dutch Mountain Film Festival

Dit jaar is er een online editie van het Dutch Mountain Film Festival (DMFF) en een Dutch Mountain Trail; een grensverleggende, meerdaagse bergtocht door Zuid-Limburg.

Van: vrijdag 20 november 2020
Tot: maandag 29 november 2021
  • Categorie: Festival / evenement

De spannende films via de online thuiseditie en de grensverleggende, meerdaagse bergtocht dwars door Zuid-Limburg laten zien dat het avontuur ook dichtbij huis te vinden is.

De wandeling is de Dutch Mountain Trail. Een ruim honderd kilometer lange wandeltocht voert langs minder bekende en meer uitdagende paadjes in de regio, is bijna volledig onverhard en vermijdt zoveel mogelijk de bebouwing. Eind november zal de route en bijbehorende gids officieel gepresenteerd tijdens de online editie van het Dutch Mountain Film Festival op éen van de Seven Summits. Dit is het passende antwoord op de coronapandemie, die ons in veel activiteiten belemmert maar ons niet kan beletten de wandelschoenen aan te trekken en de paden op te zoeken. Let maar op, de Dutch Mountain Trail gaat net zo’n begrip worden als het Pieterpad, Krijtlandpad, de Eifelsteig of de Britse Coast to Coast Walk.

De Dutch Mountain Trail wandelgids is verkrijgbaar online via de website of via de betere boekhhandel.

Wil je de films zien, kijk dan op de website van DMFF online.

foto DMFF online

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.