Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Acht panden integraal gecontroleerd

Anjelierstraat in Vrieheide onder de loep genomen - de gemeente Heerlen en de politie Heerlen hebben op dinsdag 19 april 8 panden integraal gecontroleerd aan de Anjelierstraat in Vrieheide. De controles betroffen veelal bedrijven. Daarnaast zijn op drie locaties garageboxen gecontroleerd. Doel van de controle was om een beeld te vormen van de situatie én misstanden aan te pakken.

Vooruitlopend op het grootschalige programma Heerlen-Noord, is nu al gestart met het intensiveren van integrale controles. Vrieheide is één van de focusgebieden voor dit programma.

Resultaten

Er zijn geen grote misstanden geconstateerd, slechts enkele aandachtpunten met betrekking tot inschrijvingen op adressen. Daarnaast worden enkele vervolgonderzoeken opgestart. De bereidheid tot medewerking aan de controles was groot.

Samenwerking

De actie werd uitgevoerd door het flexteam, een integrale toezichtteam van de gemeente Heerlen. Het team bestond uit een bouwinspecteur, politieagenten, BOA, jurist en toezichthouders van het team Hennep Aanpak Parkstad.

Datum nieuwsbericht

19 april 2022

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.