Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Samen maken we Heerlen!

De afgelopen jaren hebben we in Heerlen-Centrum veel projecten en evenementen gerealiseerd. Het is tijd om vooruit te kijken en nieuwe plannen te maken! Daarom nodigen we u graag uit om met ons mee te denken! U kunt bij ons langskomen op de Promenade, meedoen aan workshops en een enquête invullen.

Plannen voor Heerlen-Centrum
In het Bidboek Urban Heerlen 2016 legden we de plannen vast voor Heerlen-Centrum. Aan de hand van 25 ambities zijn projecten en evenementen gepresenteerd die inmiddels zijn afgerond, in uitvoering zijn óf nog op de planning staan. Het is tijd om vooruit te kijken. Hoe ziet de toekomst van Heerlen-Centrum er volgens jou uit? Waar ben je trots op? Wat gaat goed, wat kan beter of anders? Daar zijn we benieuwd naar, want samen maken we de stad!

Kom deze maand naar het Kopgebouw aan de Promenade 2a
In de maand juli kun je bij ons langskomen in het Kopgebouw 2 op de Promenade. Daar laten we zien wat we de afgelopen jaren hebben gedaan en kun je jouw mening geven over de toekomst van ons centrum. Je kunt bijvoorbeeld op Stadssafari, in 5 minuten mini-opdrachten doen of op een plattegrond aangeven welke ideeën je hebt. Voor kinderen is er een grote kleurplaat waar ze samen aan kunnen werken.

Adres: Promenade 2a, Heerlen
Openingstijden in juli: iedere dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Meld je aan voor een online workshop
We organiseren workshops met verschillende belanghebbenden. Je kunt je inschrijven voor de volgende online workshops:

Enquête
Iedereen kan ideeën en wensen delen via een online enquête. Klik hier om naar de enquête te gaan.

cover urban bidboek

Datum nieuwsbericht

5 juli 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.