Duurzaamheidskrant: met tips en voorbeelden voor een groener en duurzamer Heerlen!

11 september 2020 Ons klimaat verandert. We krijgen steeds vaker te maken met zware regenbuien en extreme hitte en droogte. Duurzaamheidswethouder Charles Claessens: “We moeten er samen de schouders onder zetten en vooral doen. Nu! Met de stappen die we hier in Heerlen zetten, kunnen wij de wereld een stukje verbeteren en bewustzijn creëren.”

Waar is Heerlen – samen met de andere Parkstadgemeenten – zoal mee bezig? En hoe kunt u daar als inwoner en ondernemer bij helpen? Dat leest u in de Duurzaamheidskrant. Hierin vindt u verhalen en artikelen over onder meer de WoonWijzerWinkel die in oktober opent: dat wordt hét loket voor duurzaam wonen. Over  subsidies voor groene daken en het afkoppelen van regenwater. Maar ook over het zonnepanelenproject, windenergie, mijnwater, lokale initiatieven om duurzaamheid te stimuleren en meer.

De Duurzaamheidskrant wordt van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 september huis-aan-huis verspreid. Heeft u een nee/nee sticker? De krant is uiteraard ook online te bekijken.https://bit.ly/2GV4Z4p

Foto-onderschrift:
Duurzaamheidswethouder Charles Claessens biedt het eerste exemplaar aan buurman Daan Toussaint aan.

Duurzaamheidskrant