Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Serious Request 2015 Heerlen

3FM Serious Request (#SR15) stond in Heerlen van 18 t/m 24 december 2015. Heerlen was even de hoofdstad van Nederland; de sfeer was geweldig!

De gemeente Heerlen bedankt iedereen die er bij was en/of aan dit geweldige evenement heeft bijgedragen. Samen hebben wij er een geslaagd evenement van gemaakt: bezoekers, vrijwilligers, donateurs, betrokken organisaties, bewoners en ondernemers! Speciale dank aan: Giel Beelen, Domien Verschuren, Paul Rabbering, 3FM, het Rode Kruis en de stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015. Wij zijn trots op de manier waarop wij met zijn allen de stad Heerlen onder de aandacht hebben gebracht.

Nagenieten van #SR15

Geniet nog even na van die bijzondere dagen dat Serious Request in Heerlen was. Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor het fotoalbum van 3FM Serious Request 2015. Of neem een kijkje op de Flickrpagina van de stichting promotie Glazen Huis Heerlen 2015 met meer dan 1000 foto's!

€ 7.562.985 voor het goede doel!

€ 7.562.985 voor de toekomst van kinderen en jongeren in gebieden waar oorlog en conflict heerst. Voor hun opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Een fantastisch resultaat! 3FM en het Rode Kruis hebben duidelijk aandacht gekregen voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Bedankt Nederland!

Pancratiusplein tijdens Serious Request

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.