Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Gratis je verkeerskennis opfrissen

Ben je senior, inwoner van de gemeente Heerlen en wil je als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu jouw kans. Veilig Verkeer Nederland organiseert in opdracht van de gemeente Heerlen een opfriscursus verkeersregels. In 3 bijeenkomsten van 2 uur word je onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.

De cursus vindt plaats op woensdag 13, 20 en 27 oktober 2021 van 10.00 – 12.15 uur. Het is een 3-daagse cursus.

Is dit iets voor jou?

Aanmelden kan tot uiterlijk 29 september, twee weken voor aanvang van de eerste cursusdag. Aanmelden kan via de website van Veilig Verkeer Nederland of tijdens kantooruren bellen met het telefoonnummer 088-5248850. Op de website van Veilig Verkeer Nederland staat ook een korte online opfriscursus.  

(De opfriscursussen zijn georganiseerd volgens de huidige RIVM richtlijnen, indien de bijeenkomst niet door kan gaan door aangescherpte RIVM richtlijnen kunnen we je een online versie aanbieden). Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.

Datum nieuwsbericht

6 september 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.