Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Heerlense Afvalhelden in het zonnetje

Van 4 tot en met 10 maart wordt in heel Nederland de Week van de Afvalhelden gevierd. Een week waarin we onze waardering uitspreken voor de harde werkers in de afvalinzameling, groen beheer, reiniging en verwerking. Ook in Heerlen willen we deze helden in het zonnetje zetten en laten zien hoe belangrijk hun werk is voor onze stad.

De afvalhelden van Heerlen hebben een cruciale rol in het schoon en leefbaar houden van onze gemeente. Dag in, dag uit staan zij paraat om ervoor te zorgen dat ons afval op een verantwoorde manier wordt ingezameld en verwerkt. Hun inzet en toewijding verdienen alle lof en erkenning. Om onze dankbaarheid te tonen, heeft wethouder Marco Peters vandaag persoonlijk onze eigen afvalhelden bezocht en hen een klein presentje overhandigd. Deze geste is een blijk van waardering voor hun onmisbare bijdrage aan Heerlen.

Wethouder Marco Peters benadrukt het belang van de Week van de Afvalhelden en de rol die deze helden spelen in onze samenleving: "Onze afvalhelden verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Zij dragen dagelijks bij aan een schone en gezonde leefomgeving voor alle inwoners van Heerlen. Hun inzet is van onschatbare waarde en daarom willen we hen tijdens deze week extra bedanken voor hun harde werk en toewijding."

Datum nieuwsbericht

6 maart 2024

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.