HIT-Week

Als nieuwe student maak je tijdens deze week kennis met de stad, de hogeschool en met je jaargenoten van je eigen en andere opleidingen. Een betere start van je studentenleven in Heerlen bestaat niet!

  • Van: dinsdag 20 augustus 2019 13:00
  • Tot: zaterdag 24 augustus 2019 15:00
  • Locatie: Zuyd Hogeschool
  • Categorie: Festival / evenement

In 2019 vindt de HIT-Week plaats van dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 24 augustus. De HIT-Week wordt al een aantal jaar georganiseerd voor en door studenten van Zuyd. Als nieuwe student maak je tijdens deze week kennis met de stad, de hogeschool en met je jaargenoten van je eigen en andere opleidingen. Een betere start van je studentenleven in Heerlen bestaat niet!

Om deze studententijd te beginnen is er een fantastische introductie in Heerlen, namelijk de Heerlense Introductie Tijd (HIT-Week). Deze introductieweek is dé manier om kennis te maken met de stad Heerlen, de studentenverenigingen en je nieuwe medestudenten. Het is dus ook de perfecte manier om nieuwe vrienden te maken bij Zuyd.

Tijdens de HIT-Week laten twee ouderejaarsstudenten, je ‘papa en mama’, jouw groepje van ongeveer tien studenten zien wat Heerlen te bieden heeft op het gebied van faciliteiten en activiteiten. Elke avond wordt afgesloten met een knallend feest. Een impressiefilmpje van vorig jaar vind je op onze facebookpagina Heerlense Studenten Introductie.

De HIT-Week is van 20 tot en met 24 augustus 2019. Om mee te kunnen doen is het niet nodig dat je in Heerlen woont of op kamers gaat. Voor een bedrag van € 70,- krijg je een slaapplaats, ontbijt, lunch, avondeten en alle activiteiten tijdens deze week. De slaaplocatie zal dit jaar bij Zuyd Hogeschool zijn. Wij hopen jou tijdens de HIT-Week te ontmoeten in Heerlen! Schrijf je snel in via die site van de Hitweek.

Terug naar de kalender

beeldmerk HIT week ingezonden foto