Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Infographic Meldpunt Eenzaamheid Heerlen

Om alle Heerlenaren die online weinig of niet actief zijn óók te laten weten wat het Meldpunt Eenzaamheid voor hun kan betekenen, is er naast de video-animatie sinds kort ook een infographic beschikbaar. Hierin wordt, compact en eenvoudig, met tekeningen en korte begrijpelijke teksten duidelijk gemaakt wie en waarvoor je terecht kunt bij het Meldpunt Eenzaamheid.

Digitaal & print

Waar de animatie van het Meldpunt Eenzaamheid met name zichtbaar is op de online kanalen, voorzien we met de infographic in de behoefte om informatie over het Meldpunt ook via diverse huis aan huis en buurtbladen in print aan te bieden. Zo zijn ook de minder digitaal vaardige Heerlenaren op de hoogte van wat het Meldpunt Eenzaamheid voor hun kan betekenen.

Wat doet het Meldpunt?

Iedere situatie vraagt natuurlijk om een eigen oplossing. Wanneer je belt voor jezelf, word je uitgenodigd voor een gesprek. Dat kan op kantoor, bij een buurtpunt of bij je thuis maar ook telefonisch. In dat gesprek kijken we met elkaar wat er aan de hand is en welke behoefte jij hebt. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook wanneer je belt omdat je je zorgen over iemand anders maakt, luisteren we met aandacht naar jouw verhaal.

In Heerlen zijn we er voor elkaar

Heb je een familielid, vriend of buur die zich misschien eenzaam voelt? Voel je jezelf eenzaam of wil je helpen? Bel vrijblijvend voor advies & ondersteuning. We luisteren met aandacht naar jouw verhaal. Samen maken we een plan op maat en kijken wat nodig is om het gevoel van eenzaamheid te lijf te gaan.

Ben je eenzaam?
Ken je iemand die eenzaam is?
Wil je helpen in de strijd tégen eenzaamheid

Bel gerust. 📞045 - 560 40 04 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Datum nieuwsbericht

23 maart 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.