Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Kindermiddag Stichting jeugdcarnaval Groeët Ghen Hey

Wil jij ook een leuke middag meemaken waarin alle facetten van de carnaval voor bij komen?!?!

Van: zondag 30 januari 2022 13:11
Tot: zondag 30 januari 2022 17:30
  • Locatie: Corneliushuis Heerlerheide
  • Categorie: Theater / cultuur

Wat gaan we doen? Vanaf 13.11u (zaal open 12.30 uur) start het programma en ben je verkleed en wel van harte welkom om samen met je vriendjes, vriendinnetjes, vader, moeder, opa en oma, etc. (tot ca 17.30u) carnaval te vieren op JOUW manier. Want, deze middag draait helemaal om jou!

In één middag laten we een heel carnavalsseizoen voorbijkomen waarin er veel gaat gebeuren. Wat dacht je o.a. van: 

  • Schminken 
  • Prins en prinses uitroepen
  • Een dames- en herenzitting met, speciaal voor jou, geweldige optredens van diverse artiesten uit de buurt, maar ook uit ons eigen Heerlerheide 
  • Een mini-carnavalsoptocht in de zaal
  • Én een finale optreden van ...... Danny Pouwels!

Heerlerheide got talent!

Treed op met jouw eigen unieke carnavalsact! Lijkt het je leuk om een keer op te treden op de bühne van het Corneliushuis? Kun je iemand imiteren, een carnavalsliedje zingen of playbacken, heb je een eigen liedje, dansje of iets anders geks? Meld je dan aan en schrijf je in om deel te nemen aan onze kindermiddag met jouw act! Deze middag wordt pas écht compleet gemaakt met optredens van heel veel jeugd uit Groeët Ghen Hey en omstreken.
Inschrijven kan via een mailtje naar: kingerzitting@bokkeriejesj.nl of secretaris@kindercarnavalheerlerheide.nl Durf je zelf niet mee te doen? Geen probleem! Zorg er in elk geval voor dat je op 30 januari in de zaal bent om jouw vriendje of vriendinnetje aan te moedigen!

Logo kindermiddag

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.