Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

LUDIQUE! from Berlin with love!

Tijdens dit unieke onlineconcert, waarin alle hoogtepunten uit de succesvolle muziektheatervoorstelling ‘From Berlin with Love’ op geheel eigenzinnige wijze in beeld worden gebracht, wordt u meegenomen op een persoonlijke, muzikale reis door de Wonderlijke Wereld van LUDIQUE!. Van Bertold Brecht tot Hildegard Knef, van Marlene Dietrich tot Nina Hagen, van Broadway tot Berlin!

Van: woensdag 5 mei 2021 20:00
Tot: maandag 16 mei 2022 23:59
  • Locatie: Dit event is online!
  • Categorie: Muziek / dans

Met Gerald Drent, Martijn Mulders en Guus van WoldeTijdens dit unieke onlineconcert, waarin alle hoogtepunten uit de succesvolle muziektheatervoorstelling ‘From BERLIN with Love’ op geheel eigenzinnige wijze in beeld worden gebracht, wordt u meegenomen op een persoonlijke, muzikale reis door de Wonderlijke Wereld van LUDIQUE!.

De opnamen voor dit eenmalige onlineconcert vonden plaats op het podium van Cultuurhuis Heerlen, waar LUDIQUE! na het succes van het kerstconcert “LUDIQUE! at Home for Christmas” wederom garant staat voor een bijzondere belevenis.

Heerlen is de stad waar Marlene Dietrich in 1944 het podium van Cinema Royal beklom om de troepen in de net bevrijde stad toe te zingen en een hart onder de riem te steken. 

LUDIQUE! keert op Bevrijdingsdag 2021, midden in de pandemie, ook naar Heerlen terug om het publiek thuis de waan van de dag te laten vergeten. Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria’s tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes, verbinden zij moeiteloos schijnbare tegenstellingen en presenteren zij u een muzikaal hoogtepunt waarin u verrassend veel herkenning zult ervaren.

Duur: 75 minutenZang en Spel:

LUDIQUE! | Gerald Drent en Martijn MuldersMuzikale begeleiding: Guus van WoldeTechnische supervisie: Kay Kelderman
Registratie: M.K. AudioMUAH: Leendert van NimwegenKostuums: Fong Leng | Brian Enrico Bodycouture
Foto: Anna Hondong

Tickets

Er zijn verschillende mogelijkheden om de tickets te kopen, hier verwijzen wij u door naar www.cultuurhuisheerlen.nlLET OP: De show is te zien vanaf 05-05-2021 tot 16-05-2021, let hier dus ook op bij de tickets te bestellen, dat u de gewenste dag aanklikt. Voor vragen omtrent de tickets kunt u ons bereiken op: 045 561 2121 of mail naar: info@cultuurhuisheerlen.nl


Startdatum: 05-05-2021
Starttijd: 20:00 uur 
Einddatum: 16-05-2021
Eindtijd: 23:59 uur 

Ludique online concert (foto: Anna Hondong)

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.