Schunck tentoonstelling: U bevindt zich hier

U bevindt zich hier, is een semi- permanente presentatie over de geschiedenis van het Glaspaleis op de vide in de centrale hal.

  • Van: zondag 13 oktober 2019 11:00
  • Tot: maandag 30 december 2019 17:00
  • Locatie: Schunck Glaspaleis
  • Categorie: Expositie / lezing

De presentatie vertelt het verhaal over het Glaspaleis, over de architectuur en over de verschillende invullingen door de jaren heen. Aan de hand van foto’s, teksten archiefmateriaal en objecten krijgt de bezoeker inzicht in de historie van het iconische gebouw. Voor de tentoonstellingsvormgeving werkt SCHUNCK samen met Paulien Berendsen, Studio Parade.

Opening U bevindt zich hier – de geschiedenis van het Glaspaleis zal op 12 oktober 2019 om 17:00 uur openen samen met de tentoonstellingen depARTment STORE – 75 jaar beeldende kunst in Heerlen, George Korsmit – Homage to the soul en Christie van der Haak – Knisper knasper knoesper.

De expositie U bevindt zich hier – de geschiedenis van het Glaspaleis is doorlopend te bezoeken tijdens de openingstijden van SCHUNCK Glaspaleis.

De expositie wordt gemaakt in co-productie met Rijckheyt | Centrum voor regionale geschiedenis. Kijk voor meer info op de website van SCHUNCK.

Terug naar de kalender