Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Werkzaamheden Terhoevenderweg

Er zijn werkzaamheden aan het tankstation aan de Terhoevenderweg tussen de Willem Barentszweg en Oranjeboomstraat. Op momenten dat er aan de luifel wordt gewerkt, is het noodzakelijk de Terhoevenderweg in de richting van Hoensbroek (noordelijke richting) af te sluiten. De overige tijd kan het verkeer gewoon doorrijden en hoeft u alleen uw snelheid te verlagen ter plaatse van de werkzaamheden.

Met de aannemer is afgesproken dat ook op momenten van de afsluiting lijnbussen en hulpverleningsvoertuigen over de Terhoevenderweg kunnen blijven rijden. Er staat dan een verkeersregelaar, die de lijnbussen en hulpverleningsvoertuigen doorlaat. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Willem Barentszweg- Ganzeweide – Palmstraat en Oranjeboomstraat.

Verkeer in zuidelijke richting heeft geen last van de werkzaamheden. De afsluiting van de Terhoevenderweg in noordelijke richting vindt alleen plaats tijdens de werktijden en alleen als dit noodzakelijk is vanwege het werken aan de Luifel. In totaal duren de werkzaamheden ongeveer 2 weken.

Datum nieuwsbericht

1 oktober 2020

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.