Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Zangworkshops AMeeZing SCHUNCK

Kom samen een middag heerlijk zingen, swingen en genieten!

Van: zondag 19 september 2021 13:00
Tot: zondag 19 september 2021 17:00
  • Locatie: SCHUNCK Glaspaleis

Op zondag 19 september tussen 13.00 en 17.00 uur geven zangdocent Rob Meijers en workshopleiders Jo Annemans en Ghislaine Mommers de zangworkshops Klassiek, Zing Gospel en Retro. Zing je mee? De workshops duren 1,5 à 2 uur en je kunt je opgeven voor maximaal twee workshops.

Klassiek

We starten de workshop met de Engelse canon ‘Come follow me’ gevolgd door het Geuzenlied ofwel de Europa Hymne ‘Freude, schöner Götterfunken’ uit symfonie no. 9 van Ludwig van Beethoven. We sluiten de workshop af met het koorwerk ‘Gabriella’s song’ uit de film ‘As it is in heaven’. Laat je heerlijk meevoeren op de mooie melodielijnen en verrassen door de kleurrijke harmonieën.

Zing gospel

Waan je in een kerk in Harlem, New York City, waar gospelkoren swingend ‘Oh when the saints go marchin’ in’ en ‘This little light of mine’ zingen. En herinner je je de film Sister Act nog? Laat je meeslepen door deze religieuze muziek met happy sound en trek je gospeljurk of habijt maar aan... dit wordt een feestje!

Retro

Een zaterdagavond in lang vervlogen tijden. Op je fiets of brommer ben je samen met je vrienden onderweg om stipt op tijd op het feest te zijn, want de dj staat klaar om jouw verzoeknummer te draaien. Je drinkt een drankje, danst en zingt mee. Misschien speelt er later op de avond ook nog wel een live band. Maar niet te laat, om 23.30 uur moet je weer thuis zijn. In deze workshop gaan we terug in de tijd naar meerstemmig gezongen hits uit de jaren ’60, van onder andere The Beatles en Simon & Garfunkel.

Schunck

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.