Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Het laatste nieuws


. Terugblik: GMS etentje woensdag 30 november

Woensdag 30 november ontmoetten bijna 90 buurtbewoners elkaar in het Cultuurhuis voor de derde editie van GMS café. Tijdens een driegangenmenu gingen we met elkaar in gesprek over wat er speelt in de wijk.

. Ruim twintig panden gecontroleerd in GMS

De gemeente Heerlen en de politie hebben op woensdag 23 november 21 panden gecontroleerd in de buurt GMS vanuit de aanpak Sociaal Veilig.

. Uitnodiging: GMS etentje woensdag 30 november

Op woensdag 30 november gaan we tijdens een heerlijk etentje met elkaar in gesprek over GMS. Meedoen is gratis. Eten u – én uw buren - ook mee?

. Terugblik: GMS etentje woensdag 14 september

Woensdag 14 september ontmoetten meer dan 80 buurtbewoners elkaar in het Cultuurhuis voor de tweede editie van GMS café. Tijdens een driegangenmenu gingen we met elkaar in gesprek over wat er speelt in de wijk.

. Uitnodiging: GMS etentje woensdag 14 september

Op 14 september gaan we tijdens een heerlijk etentje weer met elkaar nieuwe acties uitzetten voor de wijk. Het wordt een avond met lekker eten en goede gesprekken. Elkaar ontmoeten staat centraal. Eet u ook mee?

. Uitnodiging: GMS café woensdag 15 juni

Van plan naar actie! Samen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan het wijkontwikkelingsplan voor GMS. De eerste versie van de uitvoeringsagenda is nu opgesteld. Het is tijd om samen te bouwen aan jouw wijk!

. Terugblik: GMS on tour

Gemeente Heerlen en de woningcorporaties Wonen Limburg, Weller, Vincio Wonen, Wonen Zuid en Stadsregio Parkstad Limburg ondertekenden in september 2020 een intentieovereenkomst om samen te werken aan de leefbaarheid van de wijk GMS.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.