Heerlen trotse gaststad voor Divosa voorjaarscongres 2025

Heerlen is 19 t/m 20 juni 2025 trotse gaststad van het Divosa voorjaarscongres, een toonaangevend event op het gebied van zorg en hulpverlening, werk en inkomen en maatschappelijke ontwikkeling. Op het Divosa voorjaarscongres komen honderden leidinggevenden in het sociaal domein bijeen om kennis en ervaring te delen. Daarbij staan niet alleen landelijke aandachtsgebieden centraal, maar worden ook nadrukkelijk lokale Heerlense voorbeelden in de schijnwerpers gezet.

Wethouder Arlette Vrusch (Zorg en Welzijn, Armoedebestrijding): “Ik ben 
vereerd dat Heerlen gaststad mag zijn voor het Divosa voorjaarscongres 2025. Het congres is dé gelegenheid om je te verdiepen in een aantal grote, actuele vraagstukken, om waardevolle ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Verder laten we de initiatieven en werkwijze in onze stad zien aan honderden professionals en nemen we hen mee in de ervaringen en resultaten binnen ons eigen sociaal domein. Ik kijk er persoonlijk erg naar uit!”

Divosa

Divosa is de vereniging van gemeentelijke leidinggevenden in het sociaal domein. Ze zetten zich samen met hun medewerkers in voor ondersteuning van mensen in kwetsbare situaties. De vereniging ondersteunt hen met kennis, netwerken en belangenbehartiging. Divosa sluit vandaag haar voorjaarscongres in Zwolle af en kondigt Heerlen als gaststad voor 2025 aan.