Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

De zomercampagne is van start!

In de afgelopen maand hebben zich alweer meer dan 100 enthousiaste Heerlenaren aangemeld via de app van 't Heerlens Heitje. Niet gek, want de zomer is dé ideale periode om heitjes te gaan verdienen én uitgeven. Meedoen is niet alleen leuk maar vooral ook erg waardevol; je draagt bij aan een fijne leefomgeving en wordt daarvoor beloond. Heerlenaren zijn trots op hun stad en dragen daarom graag hun steentje bij.

Start zomercampagne

Heb jij 't Heerlens Heitje al gespot in Heerlen? Met onze zomercampagne hopen we dat nog meer betrokken Heerlenaren zich aanmelden om héél veel karweitjes te doen en heitjes te verdienen! 'T Heerlens Heitje zie je op de welkomstborden, citydisplays en billboards in Heerlen. Maar ook in de Stadskrant van juni, het Dagblad De Limburger en in de VIA komt 't Heerlens Heitje voorbij. Kortom: deze zomer kun je niet om ons heen!

5200 Heerlense heitjes

Wil jij ook je buurt mooier maken én lokale ondernemers steunen met ’t Heerlens Heitje? Bijna 5200 heitjes werden er al verdiend. En er staan nog genoeg karweitjes op je te wachten. Ga snel naar de app en kies er een uit!

Zomercampagne 't Heerlens Heitje

Datum nieuwsbericht

27 juni 2022

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.