Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Plannen voor herinrichting wegen en groen

Vervanging van riolering, betere afwatering, mooiere straten en groen, aanleggen wandelpaden, aanpakken knelpunten, enzovoorts. Allemaal redenen om een straat of gebied aan te pakken. Deze plannen delen we graag met u.

Een greep uit de plannen op dit moment vindt u in onderstaand nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

 • Plannen herinrichting Dr. M.L. Kinglaan en Nobellaan

  6 augustus 2021 - Zoals u zonder twijfel weet, wordt er in de Martin Luther Kinglaan en Nobellaan meestal te hard gereden. Daarom zijn er nu plannen om de Dr. M. L. Kinglaan en Nobellaan aan te passen en dit rijgedrag tegen te gaan. Laat ons weten wat u van de plannen vindt.

  Lees meer

 • Plannen reconstructie Passart

  16 juli 2021 - In 2021 starten wij met de riool- en wegreconstructies in diverse straten van Passart en omgeving. Hieronder op deze pagina vindt u de algemene informatie over de plannen en ontwerpen.

  Lees meer

 • Werken Oud Rennemig

  10 juni 2021 - In de wijk Oud Rennemig wordt het riool aangepast en wordt de verharding vernieuwd. Het gaat hierbij om de Westerstraat, Schroetenstraat, Beekstraat, Middenstraat, Eerste Oosterstraat, Tweede Oosterstraat en de Ing. van den Elzenstraat. De voetpaden tussen deze straten en de verbindingsweg tussen de Middenstraat en Tweede Oosterstraat worden ook aangepakt.

  Lees meer

 • Plannen aanpak Kievitstraat

  21 april 2021 - In 2022 start de aanleg van de Leisure Lane. Dit is een (boven)regionale fietsverbinding door en rondom Heerlen. De Kievitstraat wordt hierin meegenomen als parkstraat. Uw straat wordt hiervoor opgeknapt.

  Lees meer

 • Klinkertstraat

  28 augustus 2020 - Om de verkeersveiligheid van de Klinkertstraat te verbeteren, wordt de straat heringericht als 30-km zone. Hiervoor is een ontwerp gemaakt. U kunt dat hieronder inzien en downloaden.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.