Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Plannen voor herinrichting wegen en groen

Vervanging van riolering, betere afwatering, mooiere straten en groen, aanleggen wandelpaden, aanpakken knelpunten, enzovoorts. Allemaal redenen om een straat of gebied aan te pakken. Deze plannen delen we graag met u.

Een greep uit de plannen op dit moment vindt u in onderstaand nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

 • Plannen aanpak Kievitstraat

  21 april 2021 - In 2022 start de aanleg van de Leisure Lane. Dit is een (boven)regionale fietsverbinding door en rondom Heerlen. De Kievitstraat wordt hierin meegenomen als parkstraat. Uw straat wordt hiervoor opgeknapt.

  Lees meer

 • Plannen aanpak gebied Kaldeborn/Schiffeler/Onderste Caumer

  9 april 2021 - Enkele paden, trappen, bruggetjes en dergelijke in Kaldeborn, Schiffeler en Onderste Caumer gaan op de schop. We gaan er groot onderhoud doen en een aantal knelpunten voor wandelaars in het gebied aanpassen. Bekijk de plannen voor de werkzaamheden en laat ons weten wat u ervan vindt.

  Lees meer

 • Werken Oud Rennemig

  23 februari 2021 - In de wijk Oud Rennemig wordt nieuwe riolering aangelegd. Daarna worden de wegen opnieuw ingericht. Daardoor wordt de buurt mooier en kunnen de bewoners er met meer plezier wonen. Het gaat om de Westerstraat, Schroetenstraat, Beekstraat, Middenstraat, Eerste Oosterstraat en Tweede Oosterstraat. De voetpaden tussen deze straten en de verbindingsweg tussen de Middenstraat en Tweede Oosterstraat worden ook aangepakt.

  Lees meer

 • Plannen herinrichting Dr. M.L. Kinglaan en Nobellaan

  4 december 2020 - Zoals u zonder twijfel weet, wordt er in de Martin Luther Kinglaan en Nobellaan meestal te hard gereden. Daarom zijn er nu plannen om de Dr. M. L. Kinglaan en Nobellaan aan te passen en dit rijgedrag tegen te gaan. Laat ons weten wat u van de plannen vindt.

  Lees meer

 • Plannen reconstructie Passart

  14 oktober 2020 - In 2021 starten wij met de riool- en wegreconstructies in diverse straten van Passart en omgeving. Graag informeren wij u nu al over onze reconstructieplannen. Helaas kunnen wij in verband met het Covid19-virus geen informatieavond houden. Daarom hebben wij onze plannen en ontwerpen voor u op deze internetpagina gezet.

  Lees meer

 • Klinkertstraat

  28 augustus 2020 - Om de verkeersveiligheid van de Klinkertstraat te verbeteren, wordt de straat heringericht als 30-km zone. Hiervoor is een ontwerp gemaakt. U kunt dat hieronder inzien en downloaden.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.