Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Koningsdag 2022

Op woensdag 27 april 2022 is het Koningsdag. Onze koning Willem-Alexander viert deze dag zijn 55ste verjaardag. En dat wordt gevierd in Heerlen! Na twee jaar zonder grote evenementen is er nu weer veel leuks te beleven voor jong en oud. Wij hebben een aantal gezellige activiteiten tijdens Koningsdag- en nacht op een rij gezet.

Koningsnacht

  • KingsXperience Pancratiusplein: Vanaf 18:00 uur gaat KingsXperience van start met een live muziekprogramma. De band Tonca en DJ Wim Frijns maken er een feestje van op het podium.

Koningsdag

  • KingsXperience op het Pancratiusplein: Deze feestelijke dag start al om 10:00 uur met de vrijmarkt en allerlei leuke kinderactiviteiten, zoals springkussens, schminken en een bmx-baan. Vanaf 12:00 uur zijn er diverse optredens, gevolgd door livemuziek van And’re Hazes en Erwin tijdens het avondprogramma.
  • Koningsdag Festival Gebrook in Hoensbroek: Vanaf 9:00 uur kunnen de kleintjes in de speeltuin terecht om hun fiets te versieren. In de avond zijn er diverse optredens op de markt in Hoensbroek, een lampionnenoptocht en als afsluiter om 22:00 uur een spectaculaire vuurwerkshow. 
  • Koningsdag Heerlerheide op het Corneliusplein: Vanaf 12:00 vindt er een vrijmarkt plaats met entertainment voor de kinderen en livemuziek van onder andere de fanfare, Zumba- en drumbands en DJ’s.

Bent u benieuwd naar het hele programma? Of wilt u weten wat er in uw buurt georganiseerd wordt? Neem dan een kijkje in de agenda van Oranjevereniging Heerlen.

Koningsdag

Datum nieuwsbericht

26 april 2022

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.