Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsbrief rioolwerkzaamheden Coriovallumstraat

De gemeente Heerlen gaat het westelijk deel van de Coriovallumstraat opnieuw inrichten. Het gaat om het deel tussen de rotonde op de Kruisstraat tot aan de tuinen van ABP/APG en de Brightlands Campus.

Wat gaan we doen?

Vanaf 1 december 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan het riool op het gedeelte Coriovallumstraat vanaf de ABP/APG-tuin tot en met de kruising Ververstraat. Op en bij de kruising Ververstraat wordt een rioolaansluiting gemaakt.

Wat betekent dat?

Tijdens de werkzaamheden is er geen verkeer mogelijk in dat gedeelte en kan er niet geparkeerd worden. Aan de bewoners wordt dan ook gevraagd om op uiterlijk dinsdag 30 november de auto elders te parkeren. Daarnaast is het pand in de APG-tuin vanaf de Coriovallumstraat niet bereikbaar.

Overige werkzaamheden

Over de start van de overige werkzaamheden in het Romeins Kwartier worden de bewoners uiterlijk in januari 2022 over geïnformeerd. De herinrichting van de Coriovallumstraat is in april 2022 volgens planning gereed.

De komende jaren werken we hard om de binnenstad van Heerlen veel leuker, leefbaarder en aantrekkelijker te maken. Deze projecten zijn onderdeel van de vernieuwing van ons centrum. Kijk op www.heerlen.nl/centrum voor een overzicht van alle projecten.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.