Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsbrief rioolwerkzaamheden Dr. Poelsstraat

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden in de Doctor Poelsstraat (het deel van de Doctor Poelsstraat dat grenst aan de Geleenstraat) die vanaf dinsdag 30 november 2021 plaatsvinden.

Wat gaan we doen?

Vanaf 30 november 2021 wordt er aan het riool gewerkt in de Doctor Poelsstraat. Er wordt een doorsteek gemaakt van de riolering vanaf een gedeelte van de Doctor Poelsstraat richting de Geleenstraat. Wij verwachten dat de werkzaamheden een aantal dagen kunnen duren.

Wat betekent dat?

In de Doctor Poelsstraat is er gedurende de werkzaamheden vanaf de zuidkant geen verkeer mogelijk. Vanaf de Akerstaat is er tijdelijk verkeer mogelijk tot aan de kruising van de Geleenstraat met de Doctor Poelsstraat. Vanaf de kruising van de Geleenstraat met de Doctor Poelsstraat is op die manier verkeer mogelijk tot aan het punt waar de werkzaamheden plaatsvinden. De garage van de residentie Uilegats blijft hiermee per auto bereikbaar. Voor voetgangers blijft de Doctor Poelsstraat bereikbaar. De winkels blijven ook bereikbaar.

De komende jaren werken we hard om de binnenstad van Heerlen veel leuker, leefbaarder en aantrekkelijker te maken. Deze projecten zijn onderdeel van de vernieuwing van ons centrum. Kijk op www.heerlen.nl/centrum voor een overzicht van alle projecten.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.