Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsbrief verhuizing taxistandplaatsen Doctor Poelsstraat

Vanwege de werkzaamheden aan de Doctor Poelsstraat en later aan het Raadhuisplein, is in overleg met verschillende taxiorganisaties besloten om de taxistandplaatsen tijdelijk te verhuizen naar de Bongerd.

De taxistandplaatsen komen niet meer terug aan de Doctor Poelsstraat, maar krijgen – zodra alle werkzaamheden zijn afgerond – een definitieve plek aan het Raadhuisplein.

Taxistandplaatsen op de Bongerd

Uit het oogpunt van veiligheid, bruikbaarheid en het zo veel mogelijk beperken van overlast wordt de Bongerd, tussen Pancratiusstraat en Oranje Nassaustraat, ingericht als taxistandplaats. Dit houdt in dat de bestaande parkeerplaatsen (inclusief de huidige publieke gehandicaptenparkeerplaatsen) gedurende de donderdagavonden, vrijdagavonden, zaterdagavonden, zondagavonden én feestavonden van 22.00 uur tot 04.00 uur als taxistandplaatsen gebruikt worden. De verhuizing van de taxistandplaatsen van de Doctor Poelstraat naar de Bongerd vindt plaats vanaf donderdag 27 oktober 2022.

Wat betekent dat voor u?

Buiten de hierboven genoemde tijden blijft (betaald) parkeren op de Bongerd mogelijk. Houd er rekening mee dat (betaald) parkeren komt te vervallen op de momenten dat de parkeerplaatsen gebruikt worden als taxistandplaats. Op deze momenten kunt u dus niet parkeren. Maak op deze dagen en tijdstippen daarom gebruik van andere beschikbare parkeerplaatsen in Heerlen-Centrum.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.