Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsbrief werkzaamheden Doctor Poelsstraat

We gaan een deel van de Doctor Poelsstraat opnieuw inrichten. Het betreft het deel vanaf de Quatro Cinema tot en met het nieuwe Mijnmuseum. Het deel van de Doctor Poelsstraat vanaf de rotonde Putgraaf/Akerstraat tot aan het Raadhuisplein valt hier niet onder.

Wanneer wordt er gewerkt?

De werkzaamheden starten vanaf 24 oktober 2022. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk. De verwachting is dat het werk medio maart 2023 is afgerond.

Wat betekent dat voor u?

Tijdens de werkzaamheden wordt de straat opengebroken en vindt er aan- en afvoer van materialen plaats. De situatie in de straat kan per dag verschillen. We begrijpen dat dit vervelend is. Gedurende de werkzaamheden blijft uw woning en onderneming zoveel als mogelijk te voet bereikbaar. Wij proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Laden en lossen tijdens de werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden is laden en lossen met transport buiten het werkgebied en vóór 12.00 uur mogelijk:

1) op de hoek van de Geleenstraat en de Doctor Poelsstraat;

2) op de hoek van de Akerstraat en de Uilegats.

Buiten het werkgebied is laden en lossen altijd mogelijk op de bestaande laad- en losplaats tussen de rotonde Putgraaf/Akerstraat en het Raadhuisplein.

De komende jaren werken we hard om de binnenstad van Heerlen veel leuker, leefbaarder en aantrekkelijker te maken. Deze projecten zijn onderdeel van de vernieuwing van ons centrum. Kijk op www.heerlen.nl/centrum voor een overzicht van alle projecten.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.