Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden naast jouw salaris andere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, te ontspannen en je werk en privéleven in balans te houden.

Wij bieden naast jouw salaris andere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, te ontspannen en je werk en privéleven in balans te houden.

Heerlen vitaal

Een gezonde balans tussen werk en privé. Zowel lichamelijk als geestelijk goed in je vel. Als dit allemaal in evenwicht is ben je vitaal. Hieraan draagt de gemeente graag bij. Hiervoor is de stimuleringsregeling vitaliteit ontwikkeld en de Vitknip.

Met de stimuleringsregeling wil de gemeente de medewerkers de mogelijkheid bieden actief aan zijn of haar vitaliteit te werken. Hiervoor staat per medewerker een jaarlijks budget van € 200 netto ter beschikking. Het bedrag kan voor een aantal vitale doelen worden ingezet zoals:

  • stoelmassage bij Zen-Fire tijdens werktijd;
  • bijdrage aan contributie sportvereniging/sportschool naar keuze;
  • bijdrage aan yoga/meditatie bij een gecertificeerd instituut naar keuze;
  • bijdrage aan een muziekvereniging of een creatieve cursus.

Met de Vitknip verbinden we onze medewerkers met de ondernemers in de stad. Per kwartaal ontvangen medewerkers € 50,- netto op een persoonlijke app. Daarmee kunnen zij alleen, met collega’s, familie of vrienden tijdens of na werktijd momenten van ontspanning opzoeken bij de Heerlense ondernemers. 

Fietsregeling

Fietsen draagt ook bij aan het fit en vitaal blijven. Daarom hebben wij bij gemeente Heerlen een fietsregeling. De fietsregeling is een vergoeding van maximaal € 340,34 netto. Deze vergoeding is eens per 3 jaar aan te vragen.

Personeelsvereniging

We hebben een personeelsvereniging die veel organiseert zoals weekendjes weg, de sinterklaasmiddag voor de kleintjes en een dagtocht naar Formule 1. Daarnaast geniet je van veel kortingen als je lid bent van onze actieve personeelsvereniging.

Heerlen Young Professionals

Voor onze jongere collega’s en onze collega’s die jong van geest zijn, hebben wij Heerlen Young Professionals (HYP) opgericht. HYP is opgezet om elkaar te ontmoeten, te verbinden, om van alles te ontdekken over jezelf, jouw loopbaan, de regio, het werk, en natuurlijk om af en toe samen te ontspannen. Een collega vertelt:

“We ontdekten alles over generatieverschillen op de werkvloer met de lezing 'Meet the Millennials'. We doken de grotten van Valkenburg in voor een avontuurlijke tocht. We leerden onze burgemeester beter kennen tijdens een collegetour. Michel Huisman vertelde ons over het Maankwartier tijdens de zomerbarbecue, op een wel héél coole locatie: het dak van het maankwartier. We gingen naar onze buren, de young professionals van Brightlands, voor een interessant evenement over het brein.”

Arbeidsvoorwaarden

Naast bovenstaande extra regelingen zijn onze arbeidsvoorwaarden volgens de cao gemeenten. Lees meer over de arbeidsvoorwaarden.

Ons werkconcept

Wij werken volgens ons eigen werkconcept en we werken activiteitgericht. Dit betekent dat we flexibel werken: jij bepaalt zelf op welke plek en welk moment je waaraan werkt. Wij zorgen voor een ruimte om te werken tussen 07.00 uur en 22.00 uur. In een mooi, vernieuwd stadskantoor met een prettige werkomgeving. Wanneer het past bij jouw functie, ontvang je een telefoon en een laptop. Zo kun je overal digitaal werken en bereikbaar zijn.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.