Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Reconstructie (laatste deel) Amstenraderweg-Korteweg

Het laatste deel van de Amstenraderweg (tussen Hommerterweg en Patersweg) zal net als het overige reeds gereconstrueerde deel van de Amstenraderweg helemaal worden vernieuwd, dit geldt ook voor de Korteweg.

Update 15 april 2021

Bij de voorbereiding van de reconstructie Amstenraderweg - Korteweg zal volgende week, week 15, (19-21 april), het ingenieursbureau Antea in opdracht van de gemeente de bestaande verharding, fundering en ondergrond onderzoeken.

De resultaten hiervan zullen in week 20 binnen zijn. Daarnaast zal adviesbureau Brouwers bv, deze week starten met het voorlopig ontwerp. Als het voorlopig ontwerp gereed is zullen we dit terugkoppelen met de bewoners. Waarschijnlijk zal dit digitaal gebeuren i.v.m. corona. De start uitvoeringsdatum is tot nu toe nog steeds na bouwvakantie 2021.

Speciaal voor dit project hebben we een mailadres ( reconstructie-amstenraderweg-korteweg@heerlen.nl ) aangemaakt waar u met uw vragen terecht kunt. Via dit mailadres kunt u zich ook aanmelden om voortaan verdere informatie per mail te ontvangen. Om u te kunnen bereiken, vragen we u duidelijk uw naam, adres en bij voorkeur uw telefoonnummer te vermelden. Dit mailadres is uitsluitend bedoeld voor zaken die betrekking hebben op de reconstructie Amstenraderweg/Korteweg en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

U kunt ook contact opnemen met Dhr. J. Kleijnen, projectleider van reconstructie Amstenraderweg-Korteweg, via telefoonnummer 045-5604156 of via mail reconstructie-amstenraderweg-korteweg@heerlen.nl

Eerste bericht 8 oktober 2020

De gemeente Heerlen is gestart met de voorbereidingen voor de reconstructie van het laatste deel Amstenraderweg en de Korteweg.

Daarbij heeft de naam van het project, rioolrenovatie Amstenraderweg/Korteweg, jammer genoeg geleid tot enig misverstand bij enkele bewoners. De toevoeging rioolrenovatie is ontstaan omdat de grootste bijdrage voor realisatie van de reconstructie uit de rioolbijdrage komt. Het laatste deel van de Amstenraderweg (tussen Hommerterweg en Patersweg) zal net als het overige reeds gereconstrueerde deel van de Amstenraderweg helemaal worden vernieuwd dit geldt ook voor de Korteweg. Bij de voorbereiding zullen we als gemeente Heerlen uiteraard ook de mening van de bewoners meenemen in de reconstructie van de wegen.

Speciaal voor dit project hebben we een mailadres ( reconstructie-amstenraderweg-korteweg@heerlen.nl ) aangemaakt waar u met uw vragen en suggesties terecht kunt. Om u te kunnen bereiken, vragen we u altijd duidelijk uw naam, adres en bij voorkeur uw telefoonnummer te vermelden. Via dit mailadres kunt u zich ook aanmelden om voortaan verdere informatie per mail te ontvangen.Deze gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor zaken die betrekking hebben op de reconstructie Amstenraderweg/Korteweg en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden. U kunt ook contact opnemen met Dhr. J. Kleijnen, projectleider van reconstructie Amstenraderweg-Korteweg, via telefoonnummer 045-5604156 of via mail reconstructie-amstenraderweg-korteweg@heerlen.nl

Datum nieuwsbericht

15 april 2021

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.