Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Extra informatie

Wilt u graag zien welke nieuwsbrieven en nieuwsberichten er al verspreid zijn? Bekijk dan het overzicht!

Nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Wilt u meer lezen over de vorderingen rondom het Burgemeester van Grunsvenplein? Bekijk dan:

  • De nieuwsbrief (download pdf) van de maand mei 2022;
  • De bewonersbrief (download pdf) met betrekking tot de afsluiting van de Geerstraat vanaf januari 2022;
  • De nieuwsbrief (download pdf) van de maand september/oktober 2021;
  • De nieuwsbrief (download pdf) van de maand augustus 2021.

Website Burgemeester van Grunsvenplein

Ben jij benieuwd naar de vorderingen rondom het Burgemeester van Grunsvenplein? Neem dan vooral een kijkje op de nieuwe site waar je alles te weten komt over de herinrichting van het plein. Zo kun je live de werkzaamheden volgen via de webcam, lees je welke materialen worden hergebruikt en kun je meedoen aan de recycle challenge!

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopmiddag van 13 september presenteerden we het voorgenomen definitief ontwerp. Van de omwonenden kregen we veel positieve reacties op het definitieve plan. In tegenstelling tot eerdere ontwerpen zijn de skatebaan en de calisthenicstoestellen uit het ontwerp gehaald. Dat mede naar aanleiding van reacties van omwonenden. Verder zijn de groene eilanden verschoven zodat de gebruikelijke evenementen ook kunnen plaatsvinden. Op het plein is nu een proefvlak ingericht. Zo krijgt u een idee van hoe het plein wordt ingericht met groene eilanden en qua bestrating. Ook staan er twee picknicktafels. Hierop en bij boekhandel van Velzen-van Dam liggen de ontwerpen van zowel het van Grunsvenplein als de Promenade II ter inzage.

IBA Parkstad

Onze partner IBA Parkstad heeft ook een stukje geschreven over de plannen rondom het Burgemeester van Grunsvenplein. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van IBA Parkstad.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.