Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsoverzicht

‘Sportfondsen’ nieuwe exploitant zwembaden

6 april 2021 - De exploitatie van zwembad Hoensbroek en het nog te bouwen zwembad in Heerlen-Centrum komt in handen van de Sportfondsen Groep. De openbare aanbesteding, waar drie partijen op inschreven, is daarmee afgerond. De overeenkomst heeft een looptijd van 11 jaar.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

 • Vacature Toezichthouder / Centralist meldkamer

  6 april 2021 - Voor Domein Maatschappij, Team Toezicht, zoeken wij voor 36 uur een Toezichthouder / Centralist meldkamer - MBO 2 werk- en denkniveau - Schaal 5– Vacaturenummer 21025

  Lees meer

 • Giften tot €1200 per jaar toegestaan naast uitkering

  6 april 2021 - Vanaf 1 mei 2021 verrekent Heerlen giften aan mensen in de bijstand pas bij meer dan €1200. Giften zijn bijvoorbeeld een tas met boodschappen of geld om kleding te kopen. Inkomsten uit arbeid moeten altijd gemeld worden.

  Lees meer

 • Nederland door Duitsland aangewezen als hoogrisicogebied

  6 april 2021 - De Duitse regering heeft Nederland aangewezen als hoogrisicogebied. Dit heeft gevolgen voor het grensverkeer. De maatregelen zijn vanaf dinsdag 6 april 2021 in gegaan.

  Lees meer

 • Vacature Secretaresse

  1 april 2021 - Heerlen is voor haar Bestuur en de domeinen op zoek naar een Secretaresse voor minimaal 20 en maximaal 36 uur per week - MBO Niveau – Vacaturenummer 21017.

  Lees meer

 • Sleuteloverdracht het Gasthuis

  1 april 2021 - Na een grondige verbouwing van het voormalig klooster aan de Gasthuisstraat heeft Wonen Limburg, eigenaar van het pand, woensdag 31 maart de sleutel overgedragen aan de gemeente Heerlen.

  Lees meer

 • Fietsenstalling Centrum gaat 6 april weer open

  31 maart 2021 - De fietsenstalling aan de Akerstraat (Heerlen-Centrum) is vanaf 6 april 2021 geopend. Maandag t/m zaterdag: 7.00 tot 19 uur en zondag: 12.00 tot 18.00 uur.

  Lees meer

 • Heerlen plant eerste bomen van 1000-bomenplan

  31 maart 2021 - Bij basisschool De Mheyster bij het Aldenhofpark worden de eerste 8 bomen geplant van het 1000 bomenplan. Heerlen heeft meerdere plannen om de stad groener te maken.

  Lees meer

 • Nieuw stadskantoor eind september klaar

  31 maart 2021 - Vertraagd door COVID-pandemie: De nieuwbouw van het stadskantoor van de gemeente Heerlen wordt eind september opgeleverd. Dit is enkele maanden later dan in eerste instantie de bedoeling was. De voornaamste oorzaak zijn de vertraagde leveringen vanwege de wereldwijde COVID-pandemie.

  Lees meer

 • Nieuw systeem vergroot kans op juiste match werkzoekende en vacature

  30 maart 2021 - Een uitbreiding van het diagnosesysteem CompetenSYS gaat uitkeringsgerechtigden koppelen aan beschikbare vacatures. Dat vergroot de kans om de beste kandidaat naar de beste plek te leiden. Het systeem koppelt alle inwoners met een uitkering in Parkstad met alle beschikbare banen in deze regio. Het maakt nu niet meer uit waar je woont in Parkstad, het gaat om de meest geschikte kandidaat voor die baan.

  Lees meer

 • Digitalisering voor een slimme publieke dienstverlening

  30 maart 2021 - Heerlen gaat voor een slimme publieke dienstverlening. Bekijk de video waarin Adriane Keulen (wethouder Digitalisering en Burgerbetrokkenheid) toelicht welk doel Heerlen daarbij voor ogen heeft.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.