Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Evenementen in Heerlen

In verband met corona zijn evenementen verboden of sterk aangepast. Houd rekening met wijzigingen en check regelmatig deze pagina of de websites van de evenementenorganisaties.

In de noodverordening staat precies omschreven wat nu onder een evenement valt of wat niet. Bekijk de informatie over de laatste noodverordening of de maatregelen op de pagina over het Coronavirus

Uw evenement op onze website? U kunt uw evenement insturen via ons online formulier

cultura nova
Filter:
Datum:

Festival / evenement

foto DMFF online

Dutch Mountain Film Festival 02-11-2021 t/m 07-11-2021
Dit jaar is er - als het mee zit - een live editie van het Dutch Mountain Film Festival (DMFF) in het Royal Theater in Heerlen, in Aken en in Vaals.


Sport / recreatie

Heerlen een te gekke stad

Heerlen: een (te) gekke stad 29-07-2020 t/m 31-12-2022
Spannende wandelroute voor jong en oud. Door de route samen met je gezin te lopen, bekijk je Heerlen een beetje door de ogen van kunstenaar Jan Rothuizen, maar ook door de ogen van het verleden, het heden en zelfs de toekomst!

wielrenners

De Pijl van Heerlerheide 25-07-2021
Wielerronde (onder voorbehoud van coronamaatregelen)


Muziek / dans

Ludique online concert (foto: Anna Hondong)

LUDIQUE! from Berlin with love! 05-05-2021 t/m 16-05-2022
Tijdens dit unieke onlineconcert, waarin alle hoogtepunten uit de succesvolle muziektheatervoorstelling ‘From Berlin with Love’ op geheel eigenzinnige wijze in beeld worden gebracht, wordt u meegenomen op een persoonlijke, muzikale reis door de Wonderlijke Wereld van LUDIQUE!. Van Bertold Brecht tot Hildegard Knef, van Marlene Dietrich tot Nina Hagen, van Broadway tot Berlin!


Expositie / lezing

Aad de Haas expo online

Online Tour TEGENDRAADS | Aad de Haas - 100 jaar 01-02-2021 t/m 31-12-2021
Tijdens de lockdown gaat SCHUNCK Museum online door. Op onze website vind je alle online programmaonderdelen van Aad de Haas - 100 jaar.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.