Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wegwerkzaamheden

Voor de bereikbaarheid, een betere verkeersdoorstroming of voor rioolverbeteringen wordt gewerkt aan de wegen in Heerlen. Dat kan wat ongemak opleveren. We doen ons best om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.  

Zodra de planning van de wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en omleidingen bekend is, publiceren we de informatie op een plattegrond. Op dit kaartje staan ook de omleidingen die uitgezet worden als er evenementen in de stad plaatsvinden. Bekijk het volledige overzicht met in de plattegrond via de speciale website Melvin.

Daarnaast vindt u op deze pagina ook altijd een greep uit de meest actuele wegwerkzaamheden in onderstaand nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

  • Werkzaamheden Klinkertstraat

    2 november 2022 - Om de verkeersveiligheid van de Klinkertstraat te verbeteren, wordt de straat heringericht als 30-km zone. Op dit moment is de aannemer druk bezig met het bestellen van materialen en het plannen van de werkzaamheden.

    Lees meer

  • Reconstructie (laatste deel) Amstenraderweg-Korteweg

    13 juli 2022 - Het laatste deel van de Amstenraderweg (tussen Hommerterweg en Patersweg) zal net als het overige reeds gereconstrueerde deel van de Amstenraderweg helemaal worden vernieuwd, dit geldt ook voor de Korteweg.

    Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.