Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wegwerkzaamheden

Voor de bereikbaarheid, een betere verkeersdoorstroming of voor rioolverbeteringen wordt gewerkt aan de wegen in Heerlen. Dat kan wat ongemak opleveren. We doen ons best om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.  

Zodra de planning van de wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en omleidingen bekend is, publiceren we de informatie op een plattegrond. Op dit kaartje staan ook de omleidingen die uitgezet worden als er evenementen in de stad plaatsvinden. Bekijk het volledige overzicht met in de plattegrond via de speciale website Melvin.

Daarnaast vindt u op deze pagina ook altijd een greep uit de meest actuele wegwerkzaamheden in onderstaand nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

 • Wegafsluiting Glas Mij-weg

  7 oktober 2021 - In het kader van de voorbereidingswerkzaamheden voor de spoorverdubbeling Heerlen-Landgraaf vinden er werkzaamheden plaats op de Glas Mij-weg. De weg is afgesloten van zondag 7 november 5:00 uur tot maandag 8 november 5:00 uur.

  Lees meer

 • Werkzaamheden Amalia van Solmsstraat en omgeving

  29 september 2021 - In de Amalia van Solmsstraat en omgeving wordt gewerkt aan de riolering vanaf 21 september tot 19 november.

  Lees meer

 • Wegafsluiting Daelsweg

  17 september 2021 - Vanaf 21 september wordt de Daelsweg tussen Ubachsberg en Heerlen afgesloten voor alle verkeer. De weg wordt helemaal aangepakt. We voeren onderhoud uit en maken er een veilige fietsverbinding.

  Lees meer

 • Wegwerkzaamheden in omgeving van de Passart/Willem Barentszweg

  23 augustus 2021 - Voor de bouwvakvakantie zijn reeds een aantal werkzaamheden in de omgeving van de Passart/Willem Barentszweg gestart. Na de bouwvakvakantie worden deze werkzaamheden vervolgd. Hiervoor is het nodig dat een aantal wegen/wegvakken tijdelijk worden afgesloten. De meeste werkzaamheden zijn al voorbij. Onderstaande straat is nog tijdelijk afgesloten.

  Lees meer

 • Werkzaamheden Gasthuisstraat en Hertzdahlstraat

  8 januari 2021 - In de Gasthuisstraat vanaf de Groene Boord tot en met de Hertzdahlstraat worden twee leidingen in de weg aangebracht. Dit gebeurt door de uitbreiding van het leidingennetwerk van Mijnwater BV. De gemeente Heerlen wil naast het bestaande riool een nieuw riool aanleggen, speciaal om regenwater mee op te vangen. Dit riool loopt door tot aan het Savelbergklooster en wordt direct nadat Mijnwater klaar is, aangelegd.

  Lees meer

 • Update wegwerkzaamheden Mijnwater centrum

  11 augustus 2020 - Tot eind 2020 zijn er wegwerkzaamheden in het centrum vanwege aanleg van leidingen voor duurzame energieleverancier Mijnwater Bv.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.