Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wegwerkzaamheden

Voor de bereikbaarheid, een betere verkeersdoorstroming of voor rioolverbeteringen wordt gewerkt aan de wegen in Heerlen. Dat kan wat ongemak opleveren. We doen ons best om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.  

Zodra de planning van de wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en omleidingen bekend is, publiceren we de informatie op een plattegrond. Op dit kaartje staan ook de omleidingen die uitgezet worden als er evenementen in de stad plaatsvinden. Bekijk het volledige overzicht met in de plattegrond via de speciale website Melvin.

Daarnaast vindt u op deze pagina ook altijd een greep uit de meest actuele wegwerkzaamheden in onderstaand nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

 • Werkzaamheden N281

  1 december 2022 - Van vrijdag 9 december 21:00 uur tot zaterdagochtend 10 december 9:00 uur vinden er reparatiewerkzaamheden plaats aan het asfalt van de N281. Om de werkzaamheden uit te voeren is de N281 komende vanaf de A76 van knooppunt Ten Esschen tot aan Kerkrade afgesloten.

  Lees meer

 • Werkzaamheden Klinkertstraat

  2 november 2022 - Om de verkeersveiligheid van de Klinkertstraat te verbeteren, wordt de straat heringericht als 30-km zone. Op dit moment is de aannemer druk bezig met het bestellen van materialen en het plannen van de werkzaamheden.

  Lees meer

 • Herinrichting Dr. Poelsstraat

  18 oktober 2022 - Wegens herinrichting van de Dr. Poelsstraat is er een gedeeltelijke wegafsluiting van 24 oktober 2022 tot medio maart 2023.

  Lees meer

 • Reconstructie (laatste deel) Amstenraderweg-Korteweg

  13 juli 2022 - Het laatste deel van de Amstenraderweg (tussen Hommerterweg en Patersweg) zal net als het overige reeds gereconstrueerde deel van de Amstenraderweg helemaal worden vernieuwd, dit geldt ook voor de Korteweg.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.