Werken bij de gemeente Heerlen

Werken bij de gemeente

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Kies je voor Heerlen?

Samen met meer dan 1000 collega's werken we aan een duurzame, leefbare stad en organisatie. We zijn een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen.

Wij bieden jou

Bouw je mee aan Heerlen? Dan krijgt je daar iets voor terug. En niet alleen in de vorm van een salaris. Naast een fijne werkplek en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we onze medewerkers ook veel extra’s aan om vitaal, fit en gezond te blijven. Lees welke extra's we bieden op de pagina over de arbeidsvoorwaarden

Vacatures

 • Consulent Schuldhulpverlening

  Wil jij bijdragen aan de Vroegsignalering en binnen een breed netwerk opereren? Stel jij de behoefte van de inwoner centraal en kun jij maatwerk bieden? Dan is de functie consulent Schuldhulpverlening met aandachtsgebied Vroegsignalering & Preventie misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 1 juli a.s.

 • Consulent Schuldhulpverlening

  Wil jij binnen een breed netwerk opereren? Wil jij eraan bijdragen dat inwoners en/of (ex)-ondernemers hun leven weer op de rit kunnen krijgen? Stel jij de behoefte van de inwoner centraal en kun jij maatwerk bieden? Dan is de functie consulent Schuldhulpverlening misschien wel iets voor jou! Reageer uiterlijk 30 juni 2024.

 • Sociaal rechercheur

  Ben jij een handhaver pur sang en kent de Participatiewet voor jou geen geheimen? Sta jij stevig in je schoenen? Is fraudepreventie, -signalering en -opsporing jouw passie? Dan is de functie van sociaal rechercheur misschien wel iets voor jou! Reageer uiterlijk 7 juli 2024.

 • Inzetbaarheidsadviseur

  Ben jij een aanpakker met pit en tact? Weet jij raad met complexe verzuim- en inzetbaarheidsvraagstukken? Kun jij schakelen met alle lagen van de organisatie en weet jij adviezen van deskundigen (zoals bedrijfsarts) op een goede manier te vertalen naar de praktijk? Dan is de functie Inzetbaarheidsadviseur misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 1 juli 2024!

 • Consulent leerplicht doorstroompunt

  Wil jij vanuit een intrinsieke motivatie met en voor jongeren werken? Ben jij iemand die in staat is om, om te gaan met weerstand? Ben jij die echte volhouder die dat stapje extra zet en ben jij degene die jongeren kan motiveren en aan je kan binden? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer uiterlijk 21 juni 2024.

 • Inkoopadviseur (Parkstad-IT)

  Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en word je er blij van om uitgagingen met creativiteit en lef aan te pakken? Dan is de functie van inkoopadviseur bij Parkstad-IT misschien wel iets voor jou. Reageer vóór 17 juni 2024!

 • Adviseur Verbijzonderde Interne Controle (VIC)

  Ben jij een ervaren professional op het gebied van rechtmatigheid en interne beheersing? Zoek je een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische omgeving? Samen met je collega's werk je aan betere interne beheersing. Spreekt dit je aan? Reageer dan uiterlijk 17 juni 2024.

 • Medewerker evenementen-vergunningen

  Ben jij een professional op het gebied van evenementen én vergunningverlening? Ben je een kei in de combinatie van mogelijk maken en toepassen van juridische wetgeving? Schakel je gemakkelijk op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie? Dan is deze functie vast iets voor jou! Reageer voor 14 juni 2024.

 • Strategisch Regisseur Interventieteam

  Heb jij ruime ervaring binnen het werkveld openbare orde en integrale veiligheid? Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid- en veiligheid in Heerlen? Zie jij jezelf inhoudelijk sturing geven aan het interventieteam? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 16 juni 2024.

 • Initiatievenmanager ruimtelijke ordening

  Ben jij in staat om initiatieven met de “ja, mits”-gedachte te begeleiden en hierbij verschillende belangen af te wegen? Kun jij als adviseur de opgaven van onze stad Heerlen verbinden met ruimtelijke ordening? Dan is de functie van initiatievenmanager bij de gemeente Heerlen misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 17 juni 2024.

 • Stagemogelijkheden

  De gemeente Heerlen biedt kansen voor studenten in de vorm van stages. Ben jij op zoek naar een stage? Misschien kunnen wij je helpen!

Wij zoeken jou!