Werken bij de gemeente Heerlen

Werken bij de gemeente

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Kies je voor Heerlen?

Samen met meer dan 1000 collega's werken we aan een duurzame, leefbare stad en organisatie. We zijn een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen.

Wij bieden jou

Bouw je mee aan Heerlen? Dan krijgt je daar iets voor terug. En niet alleen in de vorm van een salaris. Naast een fijne werkplek en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we onze medewerkers ook veel extra’s aan om vitaal, fit en gezond te blijven. Lees welke extra's we bieden op de pagina over de arbeidsvoorwaarden

Vacatures

 • Secretaresse domein Bedrijfsvoering

  Ben jij écht de spin in het web? Ga jij een flinke klus niet uit de weg en ga je altijd voor kwaliteit? Ben je op zoek naar een functie die naarmate je meer leert en meer ervaring opdoet, steeds leuker en uitdagender wordt? Dan is de functie van secretaresse bij domein bedrijfsvoering misschien wel iets voor jou! Reageer voor 30 mei 2024.

 • Procesbegeleider

  Heb jij verstand van de Participatiewet en alles wat daarbij komt kijken? Ben je stressbestendig, heb je overzicht en uitstekende coachende vaardigheden? En denk je in mogelijkheden in plaats van problemen? Dan zoeken wij jou! Reageer voor 27 mei.

 • Consulent Jeugd

  Heb jij ervaring binnen het werkveld Jeugd? Word jij enthousiast van regie voeren in complexe casuïstiek? Ben jij een bruggenbouwer en kun je out-of-the-box handelen? Gaat je motor sneller draaien van een dynamische werkomgeving? Dan is de functie consulent Jeugd misschien wel iets voor jou! Reageer voor 27 mei 2024.

 • Stagemogelijkheden

  De gemeente Heerlen biedt kansen voor studenten in de vorm van stages. Ben jij op zoek naar een stage? Misschien kunnen wij je helpen!

Wij zoeken jou!