Werken bij de gemeente Heerlen

Werken bij de gemeente

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Kies je voor Heerlen?

Samen met meer dan 1000 collega's werken we aan een duurzame, leefbare stad en organisatie. We zijn een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen.

Wij bieden jou

Bouw je mee aan Heerlen? Dan krijgt je daar iets voor terug. En niet alleen in de vorm van een salaris. Naast een fijne werkplek en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we onze medewerkers ook veel extra’s aan om vitaal, fit en gezond te blijven. Lees welke extra's we bieden op de pagina over de arbeidsvoorwaarden

Vacatures

 • Medewerker evenementen-vergunningen

  Ben jij een professional op het gebied van evenementen én vergunningverlening? Ben je een kei in de combinatie van mogelijk maken en toepassen van juridische wetgeving? Schakel je gemakkelijk op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie? Dan is deze functie vast iets voor jou! Reageer voor 14 juni 2024.

 • Strategisch Regisseur Interventieteam

  Heb jij ruime ervaring binnen het werkveld openbare orde en integrale veiligheid? Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid- en veiligheid in Heerlen? Zie jij jezelf inhoudelijk sturing geven aan het interventieteam? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 16 juni 2024.

 • Initiatievenmanager ruimtelijke ordening

  Ben jij in staat om initiatieven met de “ja, mits”-gedachte te begeleiden en hierbij verschillende belangen af te wegen? Kun jij als adviseur de opgaven van onze stad Heerlen verbinden met ruimtelijke ordening? Dan is de functie van initiatievenmanager bij de gemeente Heerlen misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 17 juni 2024.

 • Consulent inkomen

  Zin in een uitdagende baan waarbij je je vastbijt in complexe kwesties rondom de Participatiewet en aanverwante regelingen? Ben jij iemand die altijd de klant centraal stelt en op maat gemaakte oplossingen biedt? Dan is een baan als consulent inkomen bij de gemeente Heerlen misschien wel jouw volgende stap!

 • Stagemogelijkheden

  De gemeente Heerlen biedt kansen voor studenten in de vorm van stages. Ben jij op zoek naar een stage? Misschien kunnen wij je helpen!

Wij zoeken jou!