Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu
Logo gemeente Heerlen

De Nieuwe Galerij

In De Nieuwe Galerij zijn regelmatig wisselende tentoonstellingen die een breed scala aan artistieke stijlen en thema's verkennen. Of u nu een liefhebber bent van kunst of gewoon nieuwsgiering bent naar creatieve expressie. 

Vanaf februari 2024 is De Nieuwe Galerij te bezoeken. Dit cultureel stadspodium in het centrum van Heerlen biedt onderdak aan kunst- en cultuurprojecten gemaakt voor, door en met Heerlenaren. De Nieuwe Galerij is een unieke ruimte voor zowel gevestigde als opkomende creatievelingen en makers om hun werk tentoon te stellen en te delen met het publiek.

In De Nieuwe Galerij zijn regelmatig wisselende activiteiten te zien binnen diverse thema’s en disciplines van kunst en cultuur. Het is een plek voor makers, nieuw talent én unieke collecties uit de regio. Dit alles met een nadrukkelijke binding met onze stad.

Wilt u uw project presenteren in de galerij? Neem dan contact op via e-mail: denieuwegalerij@heerlen.nl  

Of u nu een kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig, iedereen is welkom bij De Nieuwe Galerij. We hopen u binnenkort te zien op Raadhuisplein 19 in Heerlen.

Open tijdens exposities (zie onder programmering).
Gratis toegang.

Vragen? Mail ons: denieuwegalerij@heerlen.nl.

Programmering

12 t/m 14 april: Hold your horses

Tweedejaarskunstenaars van Fine Arts Maastricht zijn geconfronteerd met vragen die ze niet durven te stellen. Ze werken er doorheen met hun individuele gedachten en technieken. 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.