Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsoverzicht

Heerlen gaat 800 euro energietoeslag uitkeren aan inkomens tussen 120 en 130 % van bijstandsnorm

20 oktober 2022 - Heerlen gaat de energietoeslag van 800 euro ook uitkeren aan de groep inkomens tussen de 120 en 130% van de bijstandsnorm. Dit voorstel van het college is gisteravond unaniem door de gemeenteraad aangenomen. Hiermee komt Heerlen tegemoet aan de inwoners die net boven de vastgestelde inkomensgrens zitten en waarschijnlijk in vergelijkbare mate te maken hebben met de enorm gestegen energieprijzen.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

 • Consulent Volwassen en TOBW

  28 november 2022 - Ben je in staat de hulpvraag te verhelderen en samen op zoek te gaan naar een passende oplossing? Kun je vanuit jouw eigen deskundigheid de situatie onderzoeken van mensen en je een beeld vormen van de persoonlijke situatie? Kun je problemen analyseren en mogelijkheden vinden in het functioneren van de cliënt in relatie tot de leefomgeving? Wil jij elke dag weer uitgedaagd worden om de juiste beslissingen te nemen? Dan is de functie consulent Team Opvang Beschermd Wonen misschien iets voor jou! Reageer vóór 19 december 2022.

  Lees meer

 • Beleidsmedewerker Economie III

  28 november 2022 - Heb jij ervaring met onderwijsbeleid? Wil je een bijdrage leveren aan gelijke onderwijskansen voor Heerlense kinderen en jongeren? Geef jij gevraagd én ongevraagd adviezen binnen jouw vakgebied? Werk je mee aan het door ontwikkelen van ons team? Zoek je actief de samenwerking op met collega’s en onderwijs- en maatschappelijke partners? Leg je verbindingen en breng je partijen bijeen? Dan is de functie beleidsmedewerker onderwijs misschien wel iets voor jou!Interesse? Reageer dan tot 12 december 2022

  Lees meer

 • Medewerker Accommodaties

  28 november 2022 - Ben jij flexibel en een echte teamplayer? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat bezoekers het naar hun zin hebben? Kan jij goed toezicht houden? Vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de functie medewerker accommodaties wellicht iets voor jou. Reageer voor 12 december 2022!

  Lees meer

 • Financieel adviseur

  28 november 2022 - Steek jij graag je handen uit de mouwen steken? Word jij er blij van om uitdagingen met creativiteit en lef aan te pakken? Heb jij de nodige financiële kennis en sta je stevig in je schoenen in de rol van adviseur? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Reageer dan voor 13 december 2022!

  Lees meer

 • Consulent WMO

  28 november 2022 - Word je warm van het ondersteunen van mensen die tijdelijk of blijvend hulp nodig hebben? Help je deze mensen graag bij het zo lang en zo zelfstandig mogelijk functioneren in hun eigen leefomgeving? En weet jij om te gaan met complexe casuïstiek en conflicterende belangen? Dan is de functie consulent Wmo misschien wel iets voor jou! Reageer voor 21 december 2022.

  Lees meer

 • Heerlen doet mee aan Orange the World 2022

  25 november 2022 - Gemeente Heerlen is #medestander in de strijd tegen geweld tegen vrouwen en sluit zich aan bij de internationale campagne Orange the World. Vanaf 25 november kleuren het Stadskantoor en het Burgemeester van Grunsvenplein om deze reden oranje. Ook wappert de Orange the World vlag bij het Stadskantoor.

  Lees meer

 • Programmamanager Preventie met Gezag

  24 november 2022 - Ben jij de enthousiaste, daadkrachtige en verbindende programmamanager Preventie met Gezag die de gemeente Heerlen zoekt? Wil jij een sleutelrol vervullen in het terugdringen van jonge aanwas in de ondermijnende criminaliteit? Solliciteer dan voor 9 december 2022.

  Lees meer

 • Giraf Award voor Hotel de Rousch

  24 november 2022 - De award werd toegekend aan Hotel de Rousch van de familie Beckers voor de transformatie van de oude verpleegstersflat naar hotel. De familie wist daarbij traditie te koppelen aan duurzaamheid en innovatie. Het groene hotel is een van de eerste gasloze hotels van Nederland en ging van energielabel G naar A. Door de combinatie van het eigentijdse hotel met de daartegenover liggende hoeve Auberge de Rousch is een aantrekkelijk concept ontstaan in een landelijke setting, dichtbij het centrum van Heerlen.

  Lees meer

 • Procesbegeleider Informatie en archiefbeheer

  24 november 2022 - Ben jij de expert die ontwikkelingen in het vakgebied informatie- en archiefbeheer signaleert, adviseert en vertaalt naar praktische toepassingen? Vind jij het leuk een bijdrage te leveren aan de kwaliteitsborging van de (digitale) informatievoorziening? Word jij warm van het initiëren en coördineren van verbetertrajecten? Dan is de functie procesbegeleider informatie- en archiefbeheer bij de Gemeente Heerlen misschien wel iets voor jou! Reageer voor 16 december 2022.

  Lees meer

 • DIV Adviseur

  24 november 2022 - Team Informatie Management van de gemeente Heerlen is op zoek naar een DIV Adviseur. Interesse? Reageer dan tot 16-12-2022

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.