Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsoverzicht

Komt u in aanmerking voor het MantelzorgcomplimentPLUS 2021?

6 mei 2021 - Heerlen spreekt haar waardering uit voor de vele mantelzorgers die, dag in dag uit, zorgen voor hun naaste. Bent u zorgvrager (hulpbehoevend) en wilt u uw mantelzorger(s) bedanken voor de geboden zorg? Dan kunt u voor het MantelzorgcomplimentPLUS 2021 in aanmerking komen. Heeft u vorig jaar een mantelzorgcompliment ontvangen, dan betalen wij het mantelzorgcompliment 2021 automatisch uit.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

 • Vacature Juridisch medewerker sociale Veiligheid & Buurten

  12 mei 2021 - Wij zoeken een Juridisch medewerker sociale Veiligheid & Buurten, 1 Fte. Solliciteren kan t/m 23 mei.

  Lees meer

 • Vacature regisseur sociaal veilig

  12 mei 2021 - Word jij onze nieuwe collega? Je kunt solliciteren t/m 14 mei 2021.

  Lees meer

 • Heerlen sluit 2020 af met 1,7 miljoen positief

  11 mei 2021 - De gemeente Heerlen heeft het jaar 2020 afgesloten met een positief resultaat van 1,7 miljoen euro. Ondanks alle grillige gebeurtenissen vanwege de pandemie is het  gelukt om het jaar 2020 af te sluiten met een gezonde financiële huishouding. De algemene reserve bedraagt 2,5 miljoen euro.

  Lees meer

 • Meer waardering voor Heerlens erfgoed

  11 mei 2021 - Een nieuwe erfgoedverordening biedt meer mogelijkheden om gebouwen én cultuurgoederen aan te wijzen als gemeentelijk monument. Ook is de mogelijkheid opgenomen om groen- en landschapselementen tot gemeentelijk monument aan te wijzen.

  Lees meer

 • Cityplan Heerlen voor een sterk centrum

  11 mei 2021 - Het college van Burgemeester en Wethouders heeft ingestemd met het ontwerp van het bestemmingsplan Cityplan Heerlen. Het plan komt in de plaats van een aantal bestemmingsplannen uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Met dit nieuwe plan wil het college het centrum versterken. Onder meer door het aantal vierkante meters winkels en kantoren te verkleinen en meer mogelijkheden te bieden voor wonen.

  Lees meer

 • Vacatures consulenten Schuldhulpverlening (2Fte)

  11 mei 2021 - Wij zoeken twee consulenten Schuldhulpverlening! Je kunt solliciteren tot en met 23 mei 2021

  Lees meer

 • Vacatures consulent Inkomen (2Fte)

  11 mei 2021 - Wij zoeken 2 fulltime consulenten Inkomen M/V. Je kunt solliciteren tot en met 14 mei 2021.

  Lees meer

 • Otterveurdt wordt zwembad Hoensbroek

  10 mei 2021 - Vanaf dinsdag 11 mei 2021 komt de exploitatie van zwembad Otterveurdt in handen van de Sportfondsen Groep. Het zwembad wordt geëxploiteerd door Sportfondsen Heerlen BV en de naam van het zwembad is tijdelijk Zwembad Hoensbroek. De komende periode wordt een prijsvraag uitgeschreven voor een nieuwe naam van het zwembad.

  Lees meer

 • Enquête mobiliteit voor bewoners Molenberg

  10 mei 2021 - De gemeente Heerlen vindt het belangrijk dat haar bewoners en bezoekers op een prettige manier in de gemeente kunnen reizen. De gemeente wil gezonde en duurzame mobiliteit stimuleren om de leefbaarheid en bereikbaarheid te vergroten. Daarnaast is het voorkomen van vervoersarmoede belangrijk. We willen niet dat mensen met een beperkt inkomen ook beperkt worden in hun bewegingsvrijheid.

  Lees meer

 • Vacature Teamleider Communicatie, Voorlichting en KCC

  10 mei 2021 - Het nieuwe team Communicatie, Voorlichting en Klantencontactcentrum (KCC) is op zoek naar een teamleider M/V.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.