Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwsoverzicht

Nederlands Kampioenschap Breaking op 21 mei in Heerlen

12 april 2022 - Heerlen stelt een subsidie van €25.000,- beschikbaar om het NK Breaking dit jaar naar Heerlen te halen. Het Nederlands Kampioenschap breakdance van de NADB (Nederlandse Algemene Danssport Bond) wordt onderdeel van The Notorious IBE Spring Break op 20 en 21 mei in het centrum van Heerlen. Naar verwachting nemen zo’n 150 sporters deel aan het NK, waaronder de Nederlandse top.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

 • Vacature Medewerker beleidsondersteuning

  13 mei 2022 - Team Beleid van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Medewerker beleidsondersteuning. Interesse? Reageer dan voor 30 mei 2022.

  Lees meer

 • Heerlen vangt per 1 juni Oekraïense vluchtelingen op

  13 mei 2022 - Vanaf 1 juni a.s. gaat de gemeente Heerlen Oekraïners opvangen die op de vlucht zijn voor het oorlogsgeweld in eigen land. In twee vleugels van Huize de Berg op de Gasthuisstraat kunnen vanaf die datum 150 vluchtelingen opgevangen worden. Vanmorgen heeft de gemeente omwonenden van Huize de Berg hierover geïnformeerd.

  Lees meer

 • Nieuwe straatnaambordjes

  12 mei 2022 - Onder de noemer van een opgeruimder en schoner centrum zijn in de afgelopen maanden allerlei onnodige paaltjes, varkensruggen en borden verwijderd of vervangen door groen.

  Lees meer

 • Vacature Technisch Applicatiebeheerder

  11 mei 2022 - Team Parkstad-IT is op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Interesse? Reageer dan voor 4 juni 2022.

  Lees meer

 • Omleidingsroute t.b.v. wegafsluiting Slotweg

  10 mei 2022 - Vanaf 16 mei t/m uiterlijk 25 mei zijn er werkzaamheden aan de Slotweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Euregioweg en Palemigerboord/Schandelerboord of via de Mijnspoorweg.

  Lees meer

 • Conferentie over Brede Welvaart in Heerlen

  9 mei 2022 - Op 13 mei a.s. organiseren de burgemeesters van de stedenbandgemeenten Roel Wever (Heerlen), Femke Halsema (Amsterdam), Marga Vermue (Sluis) en Ben Visser (Eemsdelta) samen met de Stadsregio Parkstad Limburg de Brede Welvaart Conferentie. Bestuurders, directeuren en professionals gaan tijdens de conferentie met elkaar in gesprek over kansengelijkheid tussen regio’s en binnen stedelijke gebieden. Ze zoeken antwoorden op de vraag hoe de huidige groeiende ongelijkheid verminderd kan worden en hoe hierin vanuit eigen regionale en lokale signatuur het verschil gemaakt kan worden. De Brede Welvaart Conferentie vindt plaats op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

  Lees meer

 • Lentekriebels

  9 mei 2022 - In april is de derde editie van de Stadskrant Heerlen huis-aan-huis verspreid, met als thema ‘Lentekriebels’. Hierin lees je wat er te doen is in Heerlen, welke projecten er lopen en de laatste weetjes en praktische informatie. Voor inwoners met een Nee Nee sticker is er een digitale versie. Of kom er een ophalen in de publiekshal.

  Lees meer

 • Vacature Consulent Leerplicht/RMC (Speciaal aandachtsgebied nieuwkomers)

  4 mei 2022 - Team Voortijdig Schoolverlaten (VSV) van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Consulent Leerplicht/RMC (Speciaal aandachtsgebied nieuwkomers). Interesse? Reageer dan voor 19 mei 2022.

  Lees meer

 • Dodenherdenking 2022: Vrijheid in Verbondenheid

  2 mei 2022 - Op woensdag 4 mei wordt in Heerlen de Nationale Dodenherdenking gehouden, met als hoofdthema 'Vrijheid in Verbondenheid'. Genodigden en belangstellenden zijn welkom vanaf 18.20 uur in de hal van het stadskantoor aan de Geleenstraat 25 in Heerlen. Odin Westen, ceremoniemeester en bestuurslid van het 4 en 5 mei comité, heet iedereen welkom.

  Lees meer

 • Vacature Allround Medewerker Buitendienst, boomverzorger (ETW); Herhaalde oproep

  29 april 2022 - Team Stadsbeheer van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Allround Medewerker Buitendienst, boomverzorger (ETW). Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.