Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Proclaimer

De gemeente Heerlen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

U kunt voor het doorgeven van een wijziging gebruik maken van het reactieformulier op de site, een mail sturen of bellen. Kijk voor onze gegevens op de contactpagina.
De gemeente Heerlen breidt haar digitale dienstverlening verder uit en waarborgt de toegankelijkheid van deze website zo veel mogelijk door de webrichtlijnen van de overheid toe te passen.

Opnemen van links

Op deze site worden alleen externe links opgenomen naar websites van instellingen en organisaties die betrekking hebben op de onderwerpen van de pagina's op deze site. De gemeente Heerlen is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van deze externe sites.
De site heeft geen pagina met externe links. Aan verzoeken voor het opnemen van links naar websites van externe organisaties kan niet voldaan worden.

Gebruik logo

Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente is het niet toegestaan het wapen en / of logo van de gemeente Heerlen te voeren. Ook foto's en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Heerlen worden gebruikt.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.